Chodzi mi po głowie założenie dystansów aby wizualnie poprawić wygląd kół.
Zawieszenie seria i felgi 16"
Czy jeśli dodam ok 15mm na stronę to trzeba robić jakaś korektę zbieżności / geometrii ?
Czy po prostu zakładam i jazda ?
Wybaczcie laickość pytania ale jest to dla mnie temat zupełnie nowy
Obniżenie nie wchodzi w grę. Tak samo koła większe niż 16".
Chciałem wypchnąć na zewnątrz koła bo są dosyć schowane w nadwoziu a z dystansami powinno to lepiej wyglądać, tylko nie wiem czy oprócz wrzucenia dystansów muszę coś jeszcze robić
Nic nie musisz robic. jedynie dokupic dluzsze sruby do kol.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Chyba taniej kupić dystanse niż nowe felgi,tym bardziej ze te co mam są ładne i dobre
Skoro nic nie trzeba kombinować to pozostaje mi dozbierac kasę i przy zmianie kół na wiosnę założę
Dystanse + śruby to trochi wyjdzie Zawsze można sprzedać te co masz,dorzucić to co na dystanse oraz śruby i kupić jakieś nowe z odpowiednim et Zrobisz jak uważasz
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Ksawer pisze:Dystanse + śruby to trochi wyjdzie Zawsze można sprzedać te co masz,dorzucić to co na dystanse oraz śruby i kupić jakieś nowe z odpowiednim et Zrobisz jak uważasz
Dwa komplety felg wymienić to chyba jednak drożej wyjdzie.
Tym bardziej ze te co mam mi się podobają a takich samych z innym et to raczej nie dostanę