[E60-E61] Ciemne Szyby

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Awatar użytkownika
bosek69
Małopiszący

[E60-E61] Ciemne Szyby

Post autor: bosek69 »

Witam.

Czy ładnie wyglądały by ciemne szyby z tyłu jakieś 80% a z przodu 20% ? może ma ktoś już w takim aucie i mógłby dać zdjęcie ?

i mam pytanie jak działa SAMOŚCIEMNIAJĄCE SIĘ LUSTERKA ZEWNĘTRZNE I WEWNĘTRZNE, FOTOCHROM ???

czy nie koliduje to z ciemnymi szybami jakoś ? ?

KOLOR: NIBIESKI-SZAFIROWY (TIEFSEEBLAU METALIC) JAK W M-5 INDIVIDUAL PRZEPIĘKNIE MIENIĄCY SIĘ W SŁOŃCU 

Obrazek
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

jak robisz to rob wszystkie szyby boczne w ten sam odcien

20% to chyba nie ma takiej folii nawet - jest 30%

i ja proponuje zrobie boczne szyby wszystkie na 30% a tyl jeden ton glebiej

po co przejmujesz sie lusterkami skoro i tak mniej swiatla wpada do auta plus boczne lusterka tez sa wtedy nieco ciemniejsze przez same szyby

robienie tylu ciemniejszego...na przedstawiciela handlowego zwykle szpeci samochod...ale to tylko moje zdanie

jezeli chcesz napisac ze nie chcesz przodu ciemnego bo policja...to gwarantuje ze nie ma znaczenia czym to obkleisz i tak sie beda czepiac...chociaz gdy ja mialem kontrole to bardziej przeszkadza im predkosc mojego auta niz przyciemniane szyby...na ktore nigdy nie zwrocili uwagi
...tak znowu sie czepiam...
szczepciu
Zaawansowany forumowicz

Post autor: szczepciu »

Zobacz sobie u mnie w galerii, mam tylko tyl przyciemniony i jest ok. Na pewno przyjemniej sie siedzi. Nad przodem sie caly czas zastanawiam ;) lusterko samościemniające rzadko bedzie sie przyciemniac jak dasz taką smołe na szyby, no chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic :]
ODPOWIEDZ