Witam.
Czy ładnie wyglądały by ciemne szyby z tyłu jakieś 80% a z przodu 20% ? może ma ktoś już w takim aucie i mógłby dać zdjęcie ?
i mam pytanie jak działa SAMOŚCIEMNIAJĄCE SIĘ LUSTERKA ZEWNĘTRZNE I WEWNĘTRZNE, FOTOCHROM ???
czy nie koliduje to z ciemnymi szybami jakoś ? ?
KOLOR: NIBIESKI-SZAFIROWY (TIEFSEEBLAU METALIC) JAK W M-5 INDIVIDUAL PRZEPIĘKNIE MIENIĄCY SIĘ W SŁOŃCU
[E60-E61] Ciemne Szyby
jak robisz to rob wszystkie szyby boczne w ten sam odcien
20% to chyba nie ma takiej folii nawet - jest 30%
i ja proponuje zrobie boczne szyby wszystkie na 30% a tyl jeden ton glebiej
po co przejmujesz sie lusterkami skoro i tak mniej swiatla wpada do auta plus boczne lusterka tez sa wtedy nieco ciemniejsze przez same szyby
robienie tylu ciemniejszego...na przedstawiciela handlowego zwykle szpeci samochod...ale to tylko moje zdanie
jezeli chcesz napisac ze nie chcesz przodu ciemnego bo policja...to gwarantuje ze nie ma znaczenia czym to obkleisz i tak sie beda czepiac...chociaz gdy ja mialem kontrole to bardziej przeszkadza im predkosc mojego auta niz przyciemniane szyby...na ktore nigdy nie zwrocili uwagi
20% to chyba nie ma takiej folii nawet - jest 30%
i ja proponuje zrobie boczne szyby wszystkie na 30% a tyl jeden ton glebiej
po co przejmujesz sie lusterkami skoro i tak mniej swiatla wpada do auta plus boczne lusterka tez sa wtedy nieco ciemniejsze przez same szyby
robienie tylu ciemniejszego...na przedstawiciela handlowego zwykle szpeci samochod...ale to tylko moje zdanie
jezeli chcesz napisac ze nie chcesz przodu ciemnego bo policja...to gwarantuje ze nie ma znaczenia czym to obkleisz i tak sie beda czepiac...chociaz gdy ja mialem kontrole to bardziej przeszkadza im predkosc mojego auta niz przyciemniane szyby...na ktore nigdy nie zwrocili uwagi
...tak znowu sie czepiam...