[Exx] Oklejanie listew ozdobnych tkaniną węglową(carbon) e46
Robiłem tylko dla siebie ale widzę, że jest jakieś zainteresowanie tematem więc postanowiłem, że kupie komplet listewek i zrobię tak jak u siebie może komuś się spodoba to sprzedam ale jak już pisałem jest to moja ręczna robota i nie wygląda to jak z fabryki hehe więc jak zrobię to obfotografuje z każdej strony i wystawie co do robienia tego na czyichś listwach to wolałbym się wstrzymać i zrobić to jeszcze raz na spokojnie na tych co kupiłem mam nadzieje, że pójdzie dużo sprawniej niż z moimi i czas takiej imprezy to minimum tydzień albo i 2... niestety żywica trochę schnie i na końcu trzeba to jeszcze porządnie polakierować ja swoje lakierowałem 2 razy hyhy
Dla mnie czas tez nie jest problemem. Możesz w przybliżeniu oszacować koszt zrobienia kompletu listew w srodku, okolic drazka zmiany biegów i listew w drzwiach przednich (mam coupe)
AUTO DUŚ
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
W poniedziałek będę miał listewki i zacznę się z tym bawić fajnie, że jesteście z bliska jak tylko zrobię to ustawimy się gdzieś sami zobaczycie i ocenicie na żywo a co do ceny to jakoś się dogadamy gdyby ktoś był zainteresowany. Ewentualnie jak ktoś się zdecyduje robić sam też chętnie pomogę pozdrawiam