[E36] Progi i zderzak M3

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Phazer

[E36] Progi i zderzak M3

Post autor: Phazer »

Mam pytanko czy waszym zdaniem oplaca sie kupic nizej zamieszczone spoilery czyli "podrobki" czy lepiej polowac na orginalne zderzaki i progi?? progi 85 zl a zderzak przod 200 zl. a czy z tylu m3 mial jakis inny zderzak?? (moze to glupie pytanie ale coz ^ ^)

http://www.allegro.pl/item282907780_prz ... power.html
http://www.allegro.pl/item286577549_pro ... zedaz.html

i powiedzcie mi czy to jest na fakcie takie sam zderzak i takie same progi jak w m3 bo ja jak patrze to wydaje mi sie ze sa takie same ale ja jestm od niedawna w temacie :)
pozdro
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 14:02 przez Phazer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Lepiej poluj na oryginaly :P
Obrazek
zawias

Post autor: zawias »

progi jeszcze przejda te zlaminatu , ale w zderzak zainwestuj , aha co do progow jak juz kupisz te z allegro to je pomaluj z 3 razy podkladem naprzemian e szlifujaac papierkiem sciernym (ja matuje podklad zazwyczaj tym o gradacji 80 )
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

a nie czasem 800 a nie 80?? i obowiazkowo na mokro, potem odtluscic i malowac
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

z tylu byl tylko jeden zderzak m technik. Na laminacie lubi pekac lakier oraz ten minus ze jest strasznie kruchy na lekkie uderzenia. A jesli raz polamiesz zderzak to kupujac nastepny wyjdzie ci suma jak bys kupil oryginalny.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Post autor: zawias »

kolebka pisze:a nie czasem 800 a nie 80?? i obowiazkowo na mokro, potem odtluscic i malowac
800 to matoowalem na sucho w firmie gdzie przygotowywalismy korpusy lusterek do bentleya Gt Continental POD SREBRNY KOLOR ! pod ciemne 600 :wink: tyle ze papier na gabce

ale bez OT , jezeli stawiasz na jakosc kup orginaly.
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Tez tak mysle tylko orginaly po okazyjnej cenie, a laminaty nie na nasze ulice bo zaraz je polamiesz :)
ODPOWIEDZ