[E38] Alpina

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Swobi

[E38] Alpina

Post autor: Swobi »

W zwiazku z tym ze bede malo teraz jezdzil na taxi wzielo mnie na maxa...I tu mam pytanie a zarazem prosbe o pomocna dlon :D Czy ktos z Was nie wie gdzie mozna kupic dokladke pod przedni zderzak do 7er Alpiny?Oczywiscie tylko ori.Moze ktos z Was ma mozliwosc sprowadzenia takiego czegos z Niemiec??
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 14:30 przez Swobi, łącznie zmieniany 1 raz.
zawias

Post autor: zawias »

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=336966366

ta dokladka jest fajna szkoda tylko ze laminat , rozgladalem sie za ori alpina i troche ciezko , jak wroce z roboty to lukne cos na niemieckich stronach , na allegro niema nic a na onecie laminaty :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Swobi poszukaj na ebay.de
Swobi

adamwsb pisze:Swobi poszukaj na ebay.de
Szukalem :(
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ciezko o takie gadzety z alpiny. A jesli juz sa to ceny sa kosmiczne :/
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Do serii 3 kosztuje okolo 300 euro taka jak na foto bardzo bym chcial tak
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

mi sie z alpiny jakos nigdy nie podobalo :/
Swobi

[quote="dave"]Do serii 3 kosztuje okolo 300 euro taka jak na foto bardzo bym chcial tak
kocik

Post autor: kocik »

A pytal ktos w ASO BMW moze warto zadzwonic i zapytac nieawsze serswis tzn drogi :)
Ficek

Post autor: Ficek »

kocik pisze:A pytal ktos w ASO BMW moze warto zadzwonic i zapytac nieawsze serswis tzn drogi :)
no dokladnie kiedys szukalem pokrywy termostatu to wszedzie chcieli okolo 130 zl za uzywke bo to ciezko dostepna czesc (do 2.0l) a w salonie nowka 70 zl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kocik

Post autor: kocik »

hii na mojim przykladzie chcialem kupic wlota na tarcze z m3 na allegro za uzywki wolali po 70 do 80 zl plus przesylka zajechalem do aso bmw i koszt jednego wlota to 43.22 zl :lol: a zobaczie po ile chc
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Listwy m3 to waidome cos kolo 500 - 650 PLN ale co tam m3 to m3 :D Alpina tez super mysle ze bedzie ok z ta dokladka u Swobiego
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
ODPOWIEDZ