[E36] Jakie kupić opony i przeróbka nadkoli

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Darkshine

Post autor: Darkshine »

No tak za to mandaciki ale jak już za brewki zabierją dowód rej, to mam już dość i tuning w naszym kraju zejdzie na psy bo będą jezdzić same seryjne autka bez żadnych bajerów :566:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

z tymi brewkami to moim zdaniem "lekka" przesada ja bym sie niezgodzil i sprawe skierowal do sadu, chyba ze te brewki zakrywaly polowe kloszow albo i wiecej to w takim przypadku nic dziwnego
ale zabieranie dowodow za brewki BZDURA ja bym im dowodu niedal zabrac a jak chca to do sadu z takimi burakami
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Darkshine

No właśnie do sądu ale ile to potrwa, z naszą biurokracją to sporo :cry:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

a niech trwa, ale dowodu bym nieoddal .... bzdura zeby zabrac dowod za brewki, wogole pierwszy raz slysze o takim przypadku
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Darkshine

No to robią z nami co chcą , czyli jak nie wyciągne nadkoli to też mogą mi dowód zabrać :?:
Ficek

Post autor: Ficek »

MISIEK-BMW1 pisze:No to robią z nami co chcą , czyli jak nie wyciągne nadkoli to też mogą mi dowód zabrać :?:
jak ty wyciągniesz nadkola to oni nawet sie niekapną ze tam cos jest wyciągniente :/ chyba ze masz w placach cos z WSI
Darkshine

JAK DARO16V MI POWYCI¡GA TO CHYBA NIE WIES :wink:
ODPOWIEDZ