pytalem juz na dwoch forach, ale jakos nikt sie nie kwapi do pokazania fotek. Zalezy mi zeby zobaczyc lampy na aucie bez zaswieconych swiatel. Ktos pomoze?
super, nie do konca jest takie foto jak potrzebuje, ale zawsze cos. Najwazniejsze teraz pytanie - czy daloby rade sie z Toba jakos w Sosnowcu umowic? Bo kurde chetnie bym podpytal o pare rzeczy i obejrzal je na zywo . Natualnie bym podjechal gdzie trzeba. Jak nie bardzo to bede pytal tutaj
super fotka, dokladnie takie poszukuje. Powiedz mi jak z wykonaniem tych lamp, badziewie czy dobrze zrobione? Masz tam xenon? Jak z ustawieniem swiatel, bez problemu? Silniczki el. regulacji z seryjnych lamp pasuja i dziala to wszystko?
silniczki nie pasuja ze starych lamp ze soczewka na 1000% bo sa ciut za dlugie. Te bez soczewki czy pasuja to nie wiem. ja jezdze bez regulacji narazie ale napewno sie to zmieni. Co do xenonow to ja mam i widziales jak to wyglada na scianie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
moje ZKW z soczewkami mialy niekompatybilny silniczek. Wychodzi an to ze z lamp bez soczewek i lampy boscha z soczewkami maja silniczki ktore pasuja do lamp Depo.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE