Czy ktoś może mi powiedzieć jak rozebrać kierownice w moim bmw ?? Mam taką:
Oglądałem ją ze wszystkich stron i brak tam jakichkolwiek śrub, a kiedy chciałem pociągnąć za przycisk klaksonu to boję się że mogę to w ten sposób popsuć. Potrzebuję dojść do miejsca podłączenia klaksonu. Bo sprawdzałem go z przodu pod zderzakiem i tam jest w porządku, więc chcę dojść od strony kierownicy.
[E46] Jak rozebrać kierownicę ???
niema takiej opcjo bo prad cie nie kopnie tylko mozesz miec wystrzał z poduszki dlatego zalecane jest zeby odczekac 15 minut i sie bawic bo jak wiadomo roznie to bywa jeden wyciagnie bez i jest ok a nastepny raz masz wystrzal itpArtur330d pisze:Powiadasz, że może mnie pier...ąć prądzik ?? To zaraz idę się tym pobawić myślę, że nie dostanę z poduszki w głowę .
nic sie nie boj odłacz kleme + i odczekaj 15 minut i jej nie zakladaj i bawi sie co tam chesz z kierownica
a czy mam zdjecia powiem Ci ze nie robilem zdjec bo zmienialem kierownice zwykła na multifunkcyjna a przycisk klaksonu jest w poduszcze.
a Jesli klakson Ci nie działa to pod kierownica masz taka zielona kostke i tam moze ktorys wtykow sie odczepił.
a sprawdzałes bezpieczniki ?
a czy mam zdjecia powiem Ci ze nie robilem zdjec bo zmienialem kierownice zwykła na multifunkcyjna a przycisk klaksonu jest w poduszcze.
a Jesli klakson Ci nie działa to pod kierownica masz taka zielona kostke i tam moze ktorys wtykow sie odczepił.
a sprawdzałes bezpieczniki ?