[E36] Obszywanie foteli skórą

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

Pardon Glodek:oops: To miało być do Guriana :mrgreen: Więc Gurian wciepnij tam jake fotki z podsufitki, żebym wiedzioł co mnie czeka w wolnych chwilach!
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

panowie ale piszemy w jezyku polskim!
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Gurian
Zaawansowany forumowicz

Re: Obszywanie foteli skórą

Post autor: Gurian »

gabrielo11 pisze:Pardon Glodek:oops: To miało być do Guriana :mrgreen: Więc Gurian wciepnij tam jake fotki z podsufitki, żebym wiedzioł co mnie czeka w wolnych chwilach!
Nie wiem czy jest co pokazywać bo ten kolor co mam na suficie nie za bardzo pasuje do wszystkiego, na wiosnę będę robił w czarnej alcantrze ;)
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

OK. Jeżeli ni masz lub nie chcesz wciepnyć - rozumiem :mrgreen: Bo ja się zabieram w tym, najpóźniej na początku drugiego roku, ale to już inny temacik :mrgreen:
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

Gurian - jak tam idą prace
Obrazek
Gurian
Zaawansowany forumowicz

Narazie wyszło tak, będę musiał chyba poprawić naciągi ale wnętrze zmieniło się o 180 stopni :br:
Obrazek
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

elegancko to wygląda! Ja jednak się jutro zabiore za podsufitkę,materiał mam,butapren muszę kupić jeszcze gdzieś i jutro wio!! :mrgreen: Będziemy widzieć jak to pójdzie... A czym byście mi doradzili rączki pomalować? Zwykły spray czarny mat,czy jakiś podkład na początek?Dzięki z góry za podpowiedzi!!
Gurian
Zaawansowany forumowicz

gabrielo11 pisze:elegancko to wygląda! Ja jednak się jutro zabiore za podsufitkę,materiał mam,butapren muszę kupić jeszcze gdzieś i jutro wio!! :mrgreen: Będziemy widzieć jak to pójdzie... A czym byście mi doradzili rączki pomalować? Zwykły spray czarny mat,czy jakiś podkład na początek?Dzięki z góry za podpowiedzi!!
I jaki materiał kupiłeś ?
A co do rączek to nie maluj bo nie wyjdzie to zbyt dobrze ;)
Celuj w ori czarne rączki ;)
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

czarny/antracyt/może troszkę do ciemnego siwego zalatuje.Bardzo przyjemny kolor. A materiał wykorzystywany jest do obić tapczanów w RAMECIE. Z tego samego mam półkę obitą,bo robiłem nową i sam obszywałem. Zdjęcia wkleję do mojego profilu za chwilkę!!
ODPOWIEDZ