[E36] cabrio al'a e46
nie zmienie moze Cie to zmobiluzuje do szybszego kupnaFicek pisze:Ariel zmien to zdjecie ze swojego opisu bo jeszcze bardziej mnie draznisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dave nie znasz sie nie no sa gusta i gusciki wiec looz, ale ja sie zakochalemdave pisze:To cabrio to typish dresowoz nie podoba mi sie
- Judi
- Zaawansowany forumowicz
autko piekne... :serducho: szczyt marzen
ale reakcja Ficka to po prostu masakra pelna ekstaza ;D
Ficek pisze:O .................................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cos pieknego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ............................ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech to ............................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIGDY W ZYCIU NIEWIDZIALEM TAK PIEKNEJ E36 CABRIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale reakcja Ficka to po prostu masakra pelna ekstaza ;D
motoryzacja-zainteresowanie nie tylko dla panow;)
te srebrne jest fajne, a te e36/e46 to taki mamut. Wole oryginalne e46 cabrio.
W obu samochodach poswiecono duzo kasy i wkladu, ale w tym srebrnym jest wielki blad blacharski i za ta kase ktora tam wlozono jest to niedopuszczalne. Fakt faktem ze z tylu tam ma szerokie kapcie ale popatrzcie na zakonczenie tylnego blotnika ze zderzakiem. Tragedia !! Moze i sie czepiam, ale wlasnie od takich szczegolow jest zalezna klasa przerobki !!
Powiem tak: autka fajne... tylko fajne
W obu samochodach poswiecono duzo kasy i wkladu, ale w tym srebrnym jest wielki blad blacharski i za ta kase ktora tam wlozono jest to niedopuszczalne. Fakt faktem ze z tylu tam ma szerokie kapcie ale popatrzcie na zakonczenie tylnego blotnika ze zderzakiem. Tragedia !! Moze i sie czepiam, ale wlasnie od takich szczegolow jest zalezna klasa przerobki !!
Powiem tak: autka fajne... tylko fajne
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
taaaa moze 90%?? mam tylko ja i Tomek?? i co w tym zlego? mozemy tam miec co nam sie podoba!! a, ze akurat Tomek dal ladne cabrio to dalismy do podpisu, smieszne..........zawias pisze:ale wy jestescie zenujacy to ja pierd... Adam kupil ( zreszta piekna cabrio ) a teraz 80% forumowiczow ma w podpisie e36 cabrio , dno
Ariel $ pisze:taaaa moze 90%?? mam tylko ja i Tomek?? i co w tym zlego? mozemy tam miec co nam sie podoba!! a, ze akurat Tomek dal ladne cabrio to dalismy do podpisu, smieszne..........zawias pisze:ale wy jestescie zenujacy to ja pierd... Adam kupil ( zreszta piekna cabrio ) a teraz 80% forumowiczow ma w podpisie e36 cabrio , dno
Zawias jak bys nie zauwazyl to co chwile mam inny podpis eheh
A furki mi sie podobaja Kosmiczne sa chociaz w 1 przypadku wolal bym orginalna e46 cabrio Bo pewnie koles wlozyl w te e36 tyle kasy ze by kupil kozackie e46