te srebrne jest fajne, a te e36/e46 to taki mamut. Wole oryginalne e46 cabrio.
W obu samochodach poswiecono duzo kasy i wkladu, ale w tym srebrnym jest wielki blad blacharski i za ta kase ktora tam wlozono jest to niedopuszczalne. Fakt faktem ze z tylu tam ma szerokie kapcie ale popatrzcie na zakonczenie tylnego blotnika ze zderzakiem. Tragedia !! Moze i sie czepiam, ale wlasnie od takich szczegolow jest zalezna klasa przerobki !!
Powiem tak: autka fajne... tylko fajne
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
zawias pisze:ale wy jestescie zenujacy to ja pierd... Adam kupil ( zreszta piekna cabrio ) a teraz 80% forumowiczow ma w podpisie e36 cabrio , dno
taaaa moze 90%?? mam tylko ja i Tomek?? i co w tym zlego? mozemy tam miec co nam sie podoba!! a, ze akurat Tomek dal ladne cabrio to dalismy do podpisu, smieszne..........
zawias pisze:ale wy jestescie zenujacy to ja pierd... Adam kupil ( zreszta piekna cabrio ) a teraz 80% forumowiczow ma w podpisie e36 cabrio , dno
taaaa moze 90%?? mam tylko ja i Tomek?? i co w tym zlego? mozemy tam miec co nam sie podoba!! a, ze akurat Tomek dal ladne cabrio to dalismy do podpisu, smieszne..........
Zawias jak bys nie zauwazyl to co chwile mam inny podpis eheh
A furki mi sie podobaja Kosmiczne sa chociaz w 1 przypadku wolal bym orginalna e46 cabrio Bo pewnie koles wlozyl w te e36 tyle kasy ze by kupil kozackie e46
Mnie w tej srebrnej najbardziej nie podobaja sie pomalowane listwy ,dokladka i te srebrne czy tez siwe lampy na niektorych fotach dodatkowo to o czym gadal Krzys i jeszcze zbyt festyniarskie felgi dyskwalifikuja to auto.
Co do tego e 36/46 to sie nie wypowiadam bo takich przerobek nie trawie.