Proponuje profil 35 na jakimś rozciągniętym kapciu i utwardzane amory tak jak Krzyś pisał. Moim zdaniem reszta nie ma sensu utwardzanie bedziesz stanowił zagrozenie sam dla siebi eo czym sie przekonasz no i dla innych kierujacych chyba ze bedziesz poruszać sie po naszych " wzorowych " drogach szybkiego ruchu. A jak to za mało to tak jak MArcin pokazuje albo sobie zamontuj zawias z taczki
zagadaj po serwisach zajmujacych sie regeneracja zawieszenia, oni na pewno beda wiedziec wiecej,
sam bym ci polecał kupic dobre zawieszenie, bo na tym nie powinno sie oszczedzac zwlaszcza na PL drogach
no wlasnie tak chce zrobic utwardzic amory niemam mowy o spawaniu sprezyn ! jak juz bedzie tak zle to moja mama pracuje na koleji to powiem jej zeby mi przynosla sprezyny z waskotorowki wtedy bedzie na bank twardo wielkosc mniej wiecej taka sama tylko troch skrocic
jeśli chcesz utwardzić amory to poszukaj używanych bilsteinów b8 i w góre....wysyłasz do zerkpolu i mówisz pod jakie obniżenie! skracają Ci skok amora i utwardzają go. koszt roboty to 150-160 zł za sztuke......tak to robia w e30stkach i jak też tak prawdopodobnie zrobie z moimi b8 jak sie seryjne okażą za miękkie pod R6 ....
mam lek wysokosci mam wyciagniete nadkola ale to zamalo ok chlopaki pogoda sie robi bede cos kminic to dam znac co to wyjdzie w kazdym razie dzieki za pomoc jak mozecie to tylko prosze powiedziec jaki olej mozna zastosowac do amora ?