[E36] twarde amory

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kebab 325 »

Gdzie tam w naszych Polskich drogach dziury :D:D:D nie no maja byc elastyczne ale dlamnie to zamalo :/ dlatego mysle nad utwardzeniem
meeega zglebione ;)
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Proponuje profil 35 na jakimś rozciągniętym kapciu i utwardzane amory tak jak Krzyś pisał. Moim zdaniem reszta nie ma sensu utwardzanie bedziesz stanowił zagrozenie sam dla siebi eo czym sie przekonasz no i dla innych kierujacych chyba ze bedziesz poruszać sie po naszych " wzorowych " drogach szybkiego ruchu. A jak to za mało to tak jak MArcin pokazuje albo sobie zamontuj zawias z taczki ;)
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

zagadaj po serwisach zajmujacych sie regeneracja zawieszenia, oni na pewno beda wiedziec wiecej,
sam bym ci polecał kupic dobre zawieszenie, bo na tym nie powinno sie oszczedzac zwlaszcza na PL drogach
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

no wlasnie tak chce zrobic utwardzic amory niemam mowy o spawaniu sprezyn ! jak juz bedzie tak zle to moja mama pracuje na koleji to powiem jej zeby mi przynosla sprezyny z waskotorowki :D wtedy bedzie na bank twardo :D wielkosc mniej wiecej taka sama tylko troch skrocic :D :570:
meeega zglebione ;)
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

jeśli chcesz utwardzić amory to poszukaj używanych bilsteinów b8 i w góre....wysyłasz do zerkpolu i mówisz pod jakie obniżenie! skracają Ci skok amora i utwardzają go. koszt roboty to 150-160 zł za sztuke......tak to robia w e30stkach i jak też tak prawdopodobnie zrobie z moimi b8 jak sie seryjne okażą za miękkie pod R6 ....
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

szukalem juz na allegro b8 bo juz tak myslalem jak mowisz ale niestety niema uzywek do e36 :/ pozdrawiam
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a moge zapytac po co takie twarde amory? Koni z regulacja juz sa mega twarde, a dla ciebie to za malo? Obcieraja ci opony o blotnik?
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

dokladnie . i lubie twardo stac :)i te koni wcale niesa takie mega twarde tak mi sie wydaje :bmw:
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Kebab 325 pisze:nie sa takie mega twarde tak mi sie wydaje
A jak Ci się wydaje?
Wsadź po prostu rurę zamiast amora, przyspawaj, i będziesz miał to czego chcesz :DDDDDD
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

to nie obniżaj tak mocno albo jak masz za szerokie koło to wyciąg błotnik..... zresztą obniżenie to cos za coś...niemieckich dróg niemamy :/
Kebab 325
Zaawansowany forumowicz

mam lek wysokosci :D mam wyciagniete nadkola ale to zamalo ok chlopaki pogoda sie robi bede cos kminic to dam znac co to wyjdzie w kazdym razie dzieki za pomoc :bmw: jak mozecie to tylko prosze powiedziec jaki olej mozna zastosowac do amora ?
meeega zglebione ;)
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

jak dla ciebie k sport ustawiony na najtwardszy, jest dalej miekki to ja nie wiem juz ;/

przeciez to juz jest beton.
ODPOWIEDZ