[E30] super tuning

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

szkoda ze to nastepna z juz nieliczbych E30 ktora jest nie do odzysku :(
bociek

Post autor: bociek »

Kurde ale tam jest napisane ze to ma naped na przod

Dodane po 32 sekundach:

I do tego 2 l pojemnosci i 90 KM
olka

Post autor: olka »

tez mnie to zastanowilo... :roll: czy ktos mi moze wytlumaczyc jak to mozliwe :?:
zawias

Post autor: zawias »

bociek pisze:Kurde ale tam jest napisane ze to ma naped na przod

Dodane po 32 sekundach:

I do tego 2 l pojemnosci i 90 KM
he to proste juz wam mowie

reczniki nasiakniete woda o rozmiarach 150x50x45 po nasiaknieciu woda potrafia wazyzc nawet 63kg jeden :!: biorac pod uwage widoczne na zdieciu reczniki mamy 126kg :!: a kto wie co on wrzucil na tylnia kanape :?: to zdecydowanie oslabia pojazd mech.

co do przedniego napedu , banal :

po co tylni naped kiedy recznik z tylu w zalozeniu ze 2 przednie o rzom. 150x50x45 waza 123kg
tylni naped ? tyl byl stanowczo obciazaony dlatego zostal przeniesiony naped na os przednia.
adamwsb

Post autor: adamwsb »

haha to jest nie mozliwe :) ktos se chyba jaja robi albo sie pomylil lub nie chcialo mu sie wpisywac
olka

Post autor: olka »

zawias jak ty juz cos wymyslisz :P
bociek

Post autor: bociek »

Hehe a moze to jednak jest jakis opel przerobiony na bmw z silnikiem od jakies mazdy wnetrzem od mercedesa ale tak naprawde to jest VT pewnie jakies hehe :D
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

oj bedzie buba :D :P

nie mam pytan :P masakryczne FUJJJJJ!!!!!!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

badziew jakich malo i tyle :lol:
Iwett

Post autor: Iwett »

tragedia :)
Ficek

Post autor: Ficek »

Cris pisze:co?? wy sie nie znacie!! to sa nowe trendy:D:D:D Zawias te reczniki sa po to ze jak sie plecy poca to masz odrazu wytarte :D:D:D:D
nawet w najnowszych modelach bmw niema jeszcze takiej technologii :D
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

to sa silniki wolnoobrotowe, cos na ameryke czy jakos tak maja duza pojemnosc i mala moc, ale i tez obroty niskie, sam sie zastanawiam jaka grupa klientow kupuje takie cos, moze emeryci :) co do tego napedu to naprawde nie wiem o co chodzi, moze to byla iX ale odlaczyl tyl hmmmm ale silnikow wolnoobrotowych nie robili z napedem na 4 kola bo po co :) tak czy siak autko mi sie nie podoba, spasowanie elementow jest do bani, pomysl tez dziwny ale spoko jest do przyjecia :)
ODPOWIEDZ