10j 20 et do e36 ??? zapytanie... ;)
poczekaj az przyjda felgi...
co do negatywu to po pierwsze...nie na polskie drogi
po drugie nie na polskie drogi
3 - opony scieraj sie od srodka - czesta wymiana
4 - latwo skrzywic felge od srodka
5 - mala powierzchnia styku opony z podlozem
6 - wynikajace z 5 - niska przyczepnosc na mokrym
7 - modyfikacje zawieszenia ktore sa potrzebne do tego
co do negatywu to po pierwsze...nie na polskie drogi
po drugie nie na polskie drogi
3 - opony scieraj sie od srodka - czesta wymiana
4 - latwo skrzywic felge od srodka
5 - mala powierzchnia styku opony z podlozem
6 - wynikajace z 5 - niska przyczepnosc na mokrym
7 - modyfikacje zawieszenia ktore sa potrzebne do tego
...tak znowu sie czepiam...
a tam gadacie glupoty 10J17 et20 z opona 225/35 nie wejdzie bez pchania nadkoli. Chyba ze zasapwasz amortyzator. Ja mam z tylu 9,5J17 et16 i opone 225/35 i na niewypchanym blotniku i niskiej glebie nie da sie jechac. Poprostu nie ma takiej opcji.
BeleX, w czym negatyw przeszkadza na polskich drogach? No i nie rozumie tej opcji ze skrzywieniem felgi od srodka. Jedynie przyznam racje z szybko zuzywajacymi sie oponami. Patrzac na przyczepnosc na mokrym to aquaplaning o wiele latwiej miec na szerokich oponach niz na waskich wiec mniejsza powierzchnia styku opony z asfaltem powinna temu bardziej zapobiec. No i prawidlowa kwestia jest taka ze nie ma mniejszego styku i wcale nie ma takiej opcji zeby bierznik nie stykal sie z asfaltem bo zawsze sie styka. No chyba ze ktos pompuje do kola 5bar i ma negatyw 5stopni
BeleX, w czym negatyw przeszkadza na polskich drogach? No i nie rozumie tej opcji ze skrzywieniem felgi od srodka. Jedynie przyznam racje z szybko zuzywajacymi sie oponami. Patrzac na przyczepnosc na mokrym to aquaplaning o wiele latwiej miec na szerokich oponach niz na waskich wiec mniejsza powierzchnia styku opony z asfaltem powinna temu bardziej zapobiec. No i prawidlowa kwestia jest taka ze nie ma mniejszego styku i wcale nie ma takiej opcji zeby bierznik nie stykal sie z asfaltem bo zawsze sie styka. No chyba ze ktos pompuje do kola 5bar i ma negatyw 5stopni
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Przypominam ze mam dosc twarde zawieszenie z TAT (nie gwint)
Uploaded with ImageShack.us
Tak sie prezentuje e36 ;]
Marcin własnie o to mi chodzi.
Nie mam jeszcze stałej pracy mam dopiero 19,5 roku ;D wiec samochod jako tako "do roboty" mi nie potrzebny ;P chciałem cos własnie extremalnego ;D wyjade 4 razy w tyg na godzinke do laski i tyle ;P a jak by nie było w germanie kocham sie od 5 lat ;*
Uploaded with ImageShack.us
Tak sie prezentuje e36 ;]
Marcin własnie o to mi chodzi.
Nie mam jeszcze stałej pracy mam dopiero 19,5 roku ;D wiec samochod jako tako "do roboty" mi nie potrzebny ;P chciałem cos własnie extremalnego ;D wyjade 4 razy w tyg na godzinke do laski i tyle ;P a jak by nie było w germanie kocham sie od 5 lat ;*
Ze zdjęcia wynika, ze bardzo daleko.Masli pisze:daleko ?
no chyba, że zmierzasz w stronę CLEAR-GERMANMasli pisze: teraz ma clary,
No, ale skoro prace nadal trwają to spoko, tylko zeby zrobić coś co chociaz trochę przypomina germana to musisz zainwestować trochę kasy.
Nie zrobisz tego za 1500zł
Powodzenia
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)