Przyciemnianie szyb

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

hahahahahhah bede uciekac :D :P
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

hehehe :) 8)
Obrazek
suchyr

Post autor: suchyr »

Generalnie przednich bocznych i czolowej nie mozna oklejac ciemna folia ( musi miec 80%-czy jakos tak:) przejrzystosci a w nowszych samochodach sa oryginalnie lekko przyciemnione-pisze to na kazdej z nich ) ale jak sie zdecydujesz to zrob to najjasniejsza. Sam tak zrobilem:) tylko na przegladzie sie troche czepiaja ale da sie zalatwic ...... polecam folie z filtrem UV rewelacja ,nie nagrzewa sie wnetrze samochodu .
Powodzonka :)))
zawias

Post autor: zawias »

ja bede przyciemnial wszystkie szyby procz przedniej , lecz wszystkie beda przyciemnione tak na 50% a Policja....trudno moze za 20zl dadza spokoj
adamwsb

haahh te 20 zl to wiesz gdzie Ci wsadza ?? :P
GrzesiekBMW

Post autor: GrzesiekBMW »

zawias pisze:ja bede przyciemnial wszystkie szyby procz przedniej , lecz wszystkie beda przyciemnione tak na 50% a Policja....trudno moze za 20zl dadza spokoj
HAHAAHHAHAH to tanio tam macie :D u nas jak 50zl nie dasz to nie masz o czym gadac ^^
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

hehe u nas nawet za 50 nie gadaja :P :cry:
Obrazek
zawias

Post autor: zawias »

kiedys za brak swiatel w maluchu nas trzepli , gadamy gadamy ja stalem z 10m dalej kumpel z nimi gadal , nagle mnie wola i sie mnie pyta przy Panach Policiantach czy mam cos kasy , a ze bylo przed 10tym to wyszukalem w kiszeni 7zl on mial 10 wiec poszlismy za 17 , rozne sa przypadki ...ale ten byl smieszny , qq jak mozna ryzykowac za 17zl ? :twisted: :?: :D
adamwsb

hahaha super pan policjant :D chce wiecej takich :P
suchyr

Post autor: suchyr »

ja mialem ta najjasniejsza folia zrobione przednie boczne szyby i nigdy nie bylo stresu z policja jedynie na przegladzie
ODPOWIEDZ