Racja. Tzn jak dla mnie twarde. nie mialem okazji jeszcze jechac twardszym autem wiec moze dlatego takie stwierdzenie mimo wszystko uwielbiam wozic laski bo fajnie im cyce skacza na progach Boje się montowac gwint bo nie chce zeby było miekkie... ;/ (tak podobno jest z TAT)
Krisstoff Masz gwint ? poszerzałes blotniki ? poratuj jakies rady ? bo chyba tez felgi z e39 ;P
Masli pisze:Krisstoff Masz gwint ? poszerzałes blotniki ? poratuj jakies rady ? bo chyba tez felgi z e39 ;P
To nie moje auto, tylko znajomego z innego forum, nie związanego z tematyką bmw
Z tego co wiem jest zawieszenie gwintowane FK i leciutko (jak to sam właściciel określił) wypchnięte błotniki
Masli, wprowadzilem cie w blad nie mam zawieszenia Ta Technix tylko RACELAND ponac sa twardsze od ta techixa bynajmniej tak wyczytalem w necie w wracajac do temau to dziwne ze mi weszlo 10j et18 i jakos nic mi nie przyciera
raz mnie zatrzymali i doczepili sie do kol ale pogadalem z nimi na spokojnie przyznalem im racje kazali zmienic kola ale odrazu im powiedzialem ze kol nie zmienie usmiechneli sie oddali dowod i tyle
tak wygladalo u mnie 9,5J17 et 16 z opona 225/35/17 przed poszerzeniem. Jak widac miedzy blotnik a opone palec by nie wszedl i na tym nie dalo sie przejechac 10metrow. Razem z noname wzielismy maszynke do poszerzania i zwalcowalismy tylko te zagiecie i niestety nic to nie dalo. Blotnik musial byc wypchany niecale 2cm zeby dalo sie jechac normalnie
po wypchaniu widac jak blotnik zblizyl sie w strone rantu felgi. Nie mam pojecia jak ci to gamek weszlo. Ale widze ze masz z 1-2cm tyl wyzej niz moj obecny wtedy przy poszerzaniu no i chyba twardszy zawias.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys, ja tez nie wiem ale weszlo i nic mi nie trze przejezdzilem caly sezon i ani razu mi nic nie przytarlo! moze faktycznie ten gwint co mam jest twardszy z tylu i dlatego
Felgi z tyłu zamontowane... Wygląda mega. I żeby rozsiac wszystkie wątpliwosci... ET20 spokojnie wchodzi na tył. tylko tak jak pisalem w temacie o Gwintach mam lewy tylni amorek lekko wyjechany i siedzi bawarka niżej dlatego tam na dziurach słychac jak obcira. ale naprawde delikatnie... opony zostaną te co były czyli 235 na tyle ;P Na dniach jade do kumpla na kanał i bedziemy modzic cos z tą lewą stroną puki nie przyjdzie gwint ;] po południu wrzuce zdjęcia tyłu ;]