[Exx] Najbardziej oszpecone BMW
adamwsb pisze:czemu ci ludzie tak niszcza te autka ??
to jest tak Adamie , oni wkladajac kase chca by to bylo widac na ulicy , ty wydajac na orginalne czesci , placisz tyle samo tyle ze ludzie i lachony spod remizy nie wiedza ze org. zawieszenie do e30 jest drozsze od wszystkich tych spiepszonych naklejek na tej e36 ...
francik pisze:Przegladajac allegro natknelem sie na kolejny super tuning BMW...ciekawe kto to kupi za 15 tys???hahaahah
http://allegro.pl/item218706692_bmw_3_s ... czny_.html
brak mi slow

nono widze ze zawias sie uwziol na te remizy ..... moze masz cos z tym wspolnego?zawias pisze:adamwsb pisze:czemu ci ludzie tak niszcza te autka ??
to jest tak Adamie , oni wkladajac kase chca by to bylo widac na ulicy , ty wydajac na orginalne czesci , placisz tyle samo tyle ze ludzie i lachony spod remizy nie wiedza ze org. zawieszenie do e30 jest drozsze od wszystkich tych spiepszonych naklejek na tej e36 ...
wiesz chcialem byc spokojny ale jak czytalem Twoje posty to nie zostaje mi napisac nic innego jak zaproszenie na jakies forum hondy i tam buracz razem z nimi
z remizami niemam nic wspolnego (niemam czasu na imprezy )a ta Beemke oddaj lepiej komus odpowiedniemu bo ty jeszcze jestes chyba zbyt mlodziutki i glupiutki
a jak masz jakis problem to pisz na PW napewno sie dogadamy.

haha czlowieku co ty gadasz jaki problem jakie hondy hahahaha jakie remizy hahah jaki typp nie no lajtowo a masz cos do mojego auta ? co cie one tak interesuje ? nie bede tu nikomu robil na zlosc ale tez umiem:)zawias pisze:wiesz chcialem byc spokojny ale jak czytalem Twoje posty to nie zostaje mi napisac nic innego jak zaproszenie na jakies forum hondy i tam buracz razem z nimiz remizami niemam nic wspolnego (niemam czasu na imprezy )a ta Beemke oddaj lepiej komus odpowiedniemu bo ty jeszcze jestes chyba zbyt mlodziutki i glupiutki
Dodane po 4 minutach:
ahaa zawias jak buraczysz to narazie tylko ty
Dodane po 51 sekundach:
ahaa i znowu zapomnialem i problem mam .....e30fast pisze:haha czlowieku co ty gadasz jaki problem jakie hondy hahahaha jakie remizy hahah jaki typp nie no lajtowo a masz cos do mojego auta ? co cie one tak interesuje ? nie bede tu nikomu robil na zlosc ale tez umiem:)zawias pisze:wiesz chcialem byc spokojny ale jak czytalem Twoje posty to nie zostaje mi napisac nic innego jak zaproszenie na jakies forum hondy i tam buracz razem z nimiz remizami niemam nic wspolnego (niemam czasu na imprezy )a ta Beemke oddaj lepiej komus odpowiedniemu bo ty jeszcze jestes chyba zbyt mlodziutki i glupiutki
Dodane po 4 minutach:
ahaa zawias jak buraczysz to narazie tylko ty