[Exx] Najbardziej oszpecone BMW

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Ariel

Post autor: Ariel »

obrzydliwe jest, jak mozna tak niszczyc auto
przemek

Post autor: przemek »

zobaczcie jakie to jest brzydkie :( :(

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2857893

T_T T_T :( :(
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Jezus kto tym je
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

masakra :shock:
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

czemu ci ludzie tak niszcza te autka ?? :(
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

AlllllllA!!!!!!!!!! :shock:
Obrazek
zawias

Post autor: zawias »

adamwsb pisze:czemu ci ludzie tak niszcza te autka ?? :(

to jest tak Adamie , oni wkladajac kase chca by to bylo widac na ulicy , ty wydajac na orginalne czesci , placisz tyle samo tyle ze ludzie i lachony spod remizy nie wiedza ze org. zawieszenie do e30 jest drozsze od wszystkich tych spiepszonych naklejek na tej e36 ...
adamwsb

ahaaaa rozumiem :D
kocik

Post autor: kocik »

francik pisze:Przegladajac allegro natknelem sie na kolejny super tuning BMW :? ...ciekawe kto to kupi za 15 tys???hahaahah

http://allegro.pl/item218706692_bmw_3_s ... czny_.html

brak mi slow :twisted:
e30fast

Post autor: e30fast »

zawias pisze:
adamwsb pisze:czemu ci ludzie tak niszcza te autka ?? :(

to jest tak Adamie , oni wkladajac kase chca by to bylo widac na ulicy , ty wydajac na orginalne czesci , placisz tyle samo tyle ze ludzie i lachony spod remizy nie wiedza ze org. zawieszenie do e30 jest drozsze od wszystkich tych spiepszonych naklejek na tej e36 ...
nono widze ze zawias sie uwziol na te remizy ..... moze masz cos z tym wspolnego?
zawias

Post autor: zawias »

wiesz chcialem byc spokojny ale jak czytalem Twoje posty to nie zostaje mi napisac nic innego jak zaproszenie na jakies forum hondy i tam buracz razem z nimi :wink: z remizami niemam nic wspolnego (niemam czasu na imprezy )a ta Beemke oddaj lepiej komus odpowiedniemu bo ty jeszcze jestes chyba zbyt mlodziutki i glupiutki :wink: a jak masz jakis problem to pisz na PW napewno sie dogadamy.
adamwsb

Stety niestety ale musze przyznac racje Zawiasowi.... Co jak co ale taka prawda
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

popieram Was chlopaki :D
Obrazek
Cris

Post autor: Cris »

jestem z wami !!
e30fast

Post autor: e30fast »

zawias pisze:wiesz chcialem byc spokojny ale jak czytalem Twoje posty to nie zostaje mi napisac nic innego jak zaproszenie na jakies forum hondy i tam buracz razem z nimi :wink: z remizami niemam nic wspolnego (niemam czasu na imprezy )a ta Beemke oddaj lepiej komus odpowiedniemu bo ty jeszcze jestes chyba zbyt mlodziutki i glupiutki :wink: a jak masz jakis problem to pisz na PW napewno sie dogadamy.
haha czlowieku co ty gadasz jaki problem jakie hondy hahahaha jakie remizy hahah jaki typp nie no lajtowo a masz cos do mojego auta ? co cie one tak interesuje ? nie bede tu nikomu robil na zlosc ale tez umiem:)

Dodane po 4 minutach:

ahaa zawias jak buraczysz to narazie tylko ty

Dodane po 51 sekundach:
e30fast pisze:
zawias pisze:wiesz chcialem byc spokojny ale jak czytalem Twoje posty to nie zostaje mi napisac nic innego jak zaproszenie na jakies forum hondy i tam buracz razem z nimi :wink: z remizami niemam nic wspolnego (niemam czasu na imprezy )a ta Beemke oddaj lepiej komus odpowiedniemu bo ty jeszcze jestes chyba zbyt mlodziutki i glupiutki :wink: a jak masz jakis problem to pisz na PW napewno sie dogadamy.
haha czlowieku co ty gadasz jaki problem jakie hondy hahahaha jakie remizy hahah jaki typp nie no lajtowo a masz cos do mojego auta ? co cie one tak interesuje ? nie bede tu nikomu robil na zlosc ale tez umiem:)

Dodane po 4 minutach:

ahaa zawias jak buraczysz to narazie tylko ty
ahaa i znowu zapomnialem i problem mam .....
ODPOWIEDZ