witam was wszystkich ostatnio zakładałem ringi w mojej buni e46 przed liftem i bez ksenonu lampa nie wim czemu odbił prawy kierunek i zrobiła się paskudna szpara pomiędzy lampą a kierunkiem zastanawiam się nad sklejeniem je w całość silikonem lub tym podobnymi sam nie wiem i do tego delikatnie odstają ringi może na silikon je podklejic bezbarwny kto montował pomocy
Siemka Kolego to jak masz taka szpare pomiedzy lampa a kierunkiem to sprawdz czy dobrze Ci siedzi szklo na zatrzaskach w lampie albo czy dobrze kierunek wszedl A co do samych ringow to powinienes dostac w zestawie takie male tasiemki do przyklejenia ich. Nie wiem jak sie tam sprawdzi sylikon bo jednak w kloszu jest dosyc spora temp. od zarowek i nei wiem czy on sie nei bedzie rozpuszczal.
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
ja montowałem do po liftowej ale bez xenonów i zamontowałem na zaczepach dostarczonych z zestawem i taśmach dostarczonych z zestawem i spoko trzyma już pół roku i ok. rozebrał bym to na twoim miejscu jeszcze raz i posprawdzał czy wszystko jest na swoim miejscu bo nie ma prawa nic odstawać jak nie odstawało wczesniej.
jeszcze mam wiszący zdeżaczek na końcówkach wygląda to jak by było coś oberwane mam na dzieję że wiecie co mam na myśli odstaje od nadkola z 1.5 cm na końcu i nie wim co z tym robic jest tam może jakiś wieszak czy coś??? jak się wkużę to dozbieram ecie pecie i będzie m pakietowy