Fotele z m3 e36 do sedana
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Fotele z m3 e36 do sedana
Gdzie moge znaleźć fotele z m3 do sedana ?
Chodzi mi tylko i wyłącznie o fotele przednie a dokładnie takie:
http://www.racingforum.pl/lofiversion/i ... 61263.html
Najlepiej do obszycia przyniszczone itp. poniewaz cena bedzie znacznie niższa a i tak bede obszywał cały środek.
Wiecie coś o tym ?
Chodzi mi tylko i wyłącznie o fotele przednie a dokładnie takie:
http://www.racingforum.pl/lofiversion/i ... 61263.html
Najlepiej do obszycia przyniszczone itp. poniewaz cena bedzie znacznie niższa a i tak bede obszywał cały środek.
Wiecie coś o tym ?
BMW E36 320i Mauritiusblau Metallic
- tommybiker6
- Kontakt:
Myśle ze wyglądało by to dosyc konkretnie.
Dzieki Marcin ze powiedziałeś mi co to Vadery. Szczerze mówiac to nie wiedziałem jak sie to zwie
No co prawda były by uchylane, ale moze schowało by sie to za słupkiem, bo sedan ma krotsze drzwi niz coupe.
Na allegro patrzyłem i są same komplety z tyłem i boczkami przewaznie, licze szczerze mówiac na to ze ktoś z forum moze mieć dostep do takiego bajeru
Dzieki Marcin ze powiedziałeś mi co to Vadery. Szczerze mówiac to nie wiedziałem jak sie to zwie
No co prawda były by uchylane, ale moze schowało by sie to za słupkiem, bo sedan ma krotsze drzwi niz coupe.
Na allegro patrzyłem i są same komplety z tyłem i boczkami przewaznie, licze szczerze mówiac na to ze ktoś z forum moze mieć dostep do takiego bajeru
Ale zawsze możesz spróbować sprzedać kpl. boczków i tylną kanapę (może ktoś się skusi)
Widziałem to już nie raz w sedanach, nawet touringach - tragedii nie matommybiker6 pisze:ale moze schowało by sie to za słupkiem, bo sedan ma krotsze drzwi niz coupe.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- tommybiker6
- Kontakt:
Moja kanapa (siedzisko) i boczek od kierowcy jest troche przyniszczone wiec myśle ze nie. Dlatego dam całość do obszycia i bedzie wyglądało jak nówka, a do tego te VaderyMarcin pisze:zawsze możesz spróbować sprzedać kpl. boczków i tylną kanapę
[ Dodano: 9 Styczeń 2011, 19:06 ]
Popatrze jeszcze za tymi sportsize ale vadery wyglądaja, przynajmniej jak dla mnie wspaniale. A co do wygody to moge iść na "kompromis"Ariel pisze:sportsitze bija na glowe vadery
Chodziło mi o to, że jak kupisz kpl. vaderów razem z boczkami i tylną kanapą to możesz sprzedać wszystko oprócz przednich fotelitommybiker6 pisze:Moja kanapa (siedzisko) i boczek od kierowcy jest troche przyniszczone wiec myśle ze nie. Dlatego dam całość do obszycia i bedzie wyglądało jak nówka, a do tego te Vadery
Co do wygody to fakt ale można się przyzwyczaić.
Ja spędzałem na vaderach dużo czasu i przeżyłem
Najważniejsze jak wyglądały , a wygoda na drugim miejscu
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- tommybiker6
- Kontakt:
No to sie troche nie zrozumielismy
Tak ale jak narazie widze to koszt foteli jest duzy a całego kompletu to nawet nie mówie...
Tak ale jak narazie widze to koszt foteli jest duzy a całego kompletu to nawet nie mówie...
Własnie, a nie wieże tez ze nie da sie na nich wytrzymać. Siedzenie w nich to juz bedze dla mnie przyjemnośćMarcin pisze:Najważniejsze jak wyglądały , a wygoda na drugim miejscu
- tommybiker6
- Kontakt:
- tommybiker6
- Kontakt: