Tak wiem, większość nawołuje do spalenia takiego pojazdu, mniejszości sie podoba i niewielu takich co w ogóle nie mają zdania na ten temat.
Otóż przejrzałem inne fora (nawet innych marek : Peugeot, Mazda, Audi...) i na większości z nich około 3/4 userów mówi otwarcie że to wiocha.
Oczywiście nie dziwi mnie to, żyjemy w Polsce, szpachlibry wszędzie jak to mówią, szpachla na szpachli, ławka na bagazniku, lans przy stodole .
Aczkolwiek miałem okazje ostatnio obcować z czerwoną Mazdą 323F z czerwonym podświetleniem pod autem i... muszę przyznać że bardzo fajnie to wyglądało.
Tak, wszyscy tu wiemy że legalne w polsce to to nie jest ale gdy policji na zakręcie wieczorem nie widać, czy na spocie gdzieś na dobrej miejscówie...
Mówię tu o dobranym neonie, wiadomo - do niebieskiego auta zielony neon to raczej kiepawy pomysł, powiedzmy...: żółte E36 z żółtym podświetleniem (nie, nie planuje narazie tego robić, przykład podałem)
Ciekawe co BTS myśli o tym, agro czy nie agro ?
P.S. tylko nie lećmy tutaj owczym pędem, np. ja osobiście lubie wyszukany indywidualizm w dobrym smaku
Neon pod samochodem.
- Dadeck
- Zaawansowany forumowicz
Moloch, ja to wiem, ja to rozumiem, ja to szanujeDadeck pisze:Mówię tu o dobranym neonie, wiadomo - do niebieskiego auta zielony neon to raczej kiepawy pomysł, powiedzmy...: żółte E36 z żółtym podświetleniem (nie, nie planuje narazie tego robić, przykład podałem)
Ja pytam o opinie, jednocześnie rozumiem że Ty już swoją wyraziłeś