Witam wszystkich. Od pewnego czasu noszę się ze zmianą foteli w moim aucie na jakieś skóry i mam duży problem. Mianowicie moje auto ma dość nietypowy kolor wnętrza czyli marineblau ło taki
I chciałbym teraz dobrać do tego siwe skórzane fotele i kanapę ponieważ podsufitka i reszta czyli słupki są siwe. Bądź czarne fotele i kanapa i zmiana podsufitki i słupków na czarne z M5. W obu przypadkach pozostawiając takie boczki drzwiowe i deskę rozdzielczą jak są czyli granatowe. Spytacie dlaczego nie zmienić i boczków? No bo gdybym zmieni i boczki to musiałbym szukać czarnej bądź siwej deski rozdzielczej i tylnej półki. O ile z półką nie było by nic trudnego to jakoś nie widzi mi się wyciąganie i wymiana deski rozdzielczej. Co sądzicie o tym pomyśle jakie macie sugestie? Wszystkie krytyki mile widziane i liczę na waszą pomoc
[E39] Pomoc w doborze wnętrza mojej damy
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
[E39] Pomoc w doborze wnętrza mojej damy
Ostatnio zmieniony 2011-11-13, 14:39 przez Majk, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
kremowa a moze jakas individual ??
http://allegro.pl/bmw-e39-m5-fotele-boc ... 57446.html
cos takiego bym widział u Ciebie Majk ale to Tobie sie ma podobac:D taka Biala Dama z ta skórka dla mnie by bylo mistrzostwo !
http://allegro.pl/bmw-e39-m5-fotele-boc ... 57446.html
cos takiego bym widział u Ciebie Majk ale to Tobie sie ma podobac:D taka Biala Dama z ta skórka dla mnie by bylo mistrzostwo !
NO SPEED NO FUN
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
Granat i biel i generalnie jasne skóry były by idealne ale... Ale przy moim 3latku nie chcieli byście być w mojej skórze przy czyszczeniu tego. Wiadomo zima związany z nią syf i trzylatek w brudnych buciorach w foteliku machający nogami. Taka tapicerka długo by czysta nie został. Dlatego najbardziej skłaniałbym się ku opcji czarna skóra i podsufitka.
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "