[E39] Pomoc w doborze wnętrza mojej damy

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
Awatar użytkownika
Majk
Zaawansowany forumowicz

[E39] Pomoc w doborze wnętrza mojej damy

Post autor: Majk »

Witam wszystkich. Od pewnego czasu noszę się ze zmianą foteli w moim aucie na jakieś skóry i mam duży problem. Mianowicie moje auto ma dość nietypowy kolor wnętrza czyli marineblau ło taki
Obrazek
I chciałbym teraz dobrać do tego siwe skórzane fotele i kanapę ponieważ podsufitka i reszta czyli słupki są siwe. Bądź czarne fotele i kanapa i zmiana podsufitki i słupków na czarne z M5. W obu przypadkach pozostawiając takie boczki drzwiowe i deskę rozdzielczą jak są czyli granatowe. Spytacie dlaczego nie zmienić i boczków? No bo gdybym zmieni i boczki to musiałbym szukać czarnej bądź siwej deski rozdzielczej i tylnej półki. O ile z półką nie było by nic trudnego to jakoś nie widzi mi się wyciąganie i wymiana deski rozdzielczej. Co sądzicie o tym pomyśle jakie macie sugestie? Wszystkie krytyki mile widziane i liczę na waszą pomoc ;)
Ostatnio zmieniony 2011-11-13, 14:39 przez Majk, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne ;) "
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

Powiem ci szczerze ze szukalbym granatowej skorki mozna trafic na allegro i najlepiej by to wygladalo takie mieszanie nie bedzie zbyt fajnie wygladalo wg mnie
:)
Awatar użytkownika
Majk
Zaawansowany forumowicz

Też już nad tym myślałem. Tylko senk w tym że jak dla mnie granatowa skóra jest jakby to lekko ująć paskudna. Poprostu mi się nie podoba. Nie mogę się do niej jakoś przekonać
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne ;) "
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

kremowa a moze jakas individual ??
http://allegro.pl/bmw-e39-m5-fotele-boc ... 57446.html
cos takiego bym widział u Ciebie Majk ale to Tobie sie ma podobac:D taka Biala Dama z ta skórka dla mnie by bylo mistrzostwo ! :bmw: :bmw:
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Pablo
Maniak forumowy

Post autor: Pablo »

A moze biała skórka i same srodki boczkow tez walnac w biala skorke?? mysle ze zrobilo by to dobra robote
:)
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

Pablo pisze:A moze biała skórka i same srodki boczkow tez walnac w biala skorke?? mysle ze zrobilo by to dobra robote
granat z biela ladnie by kontrastowal :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Majk
Zaawansowany forumowicz

Granat i biel i generalnie jasne skóry były by idealne ale... Ale przy moim 3latku nie chcieli byście być w mojej skórze przy czyszczeniu tego. Wiadomo zima związany z nią syf i trzylatek w brudnych buciorach w foteliku machający nogami. Taka tapicerka długo by czysta nie został. Dlatego najbardziej skłaniałbym się ku opcji czarna skóra i podsufitka.
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Jakos mi sie nie widzi polaczenie czarnej skory, sufitu i slopkow z niebieska deska rozdzielcza ...
ODPOWIEDZ