Witam mam e36 w sedanie i chcę zmienić przednie siedzenia. Chodzi mi oto czy fotele z coupe i compacta będą pasować? Czy nie trzeba będzie przerabiać szyn?
ja wlasnie wsadzielm fotele z coupe e46 do sedana e46 nie trzeba nic przerabiac,ale sprawdz uchwyty na pasy,bo do sedana sa inaczej porzykrecone nic w kupetach ,domniewam ze tak samo bedzie w e36 .... moze sie myle...
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Kwestia przednich foteli się rozwiązała ponieważ zostałem szczęśliwym posiadaczem Foteli , kanapy , tylniej pułki i podsufitki sportize oryginalnej z sedana w bardzo dobrym stanie.
Acha jeszcze jedno starą kanapę miałem dzieloną a ta nowa jest w całości z podłokietnikiem i pytanie brzmi czy jest ona montowana na tych samych otworach co moja stara dzielona kanapa.?
No mam nadzieje że nie będzie większych problemów z przełożeniem tego całego środka(kanapy foteli pół tylnej i boczków) . W sumie to taki sam sedan i otwory montażowe czy otory na śruby powinny być chyba te same ?
Dokładnie tak dzieloną i otwieraną na tym zamku od góry , a ta nowa jest w całości . Więc chyba nie będzie problemów z przełożeniem przecież to też ten sam sedan.
no to co za problem zerknac jak to jest mocowane w nowym oparciu? W starym masz jeszcze boczki na wciski a oparcie musisz od dolu z tego zatrzasku wyciagnac. Nie wiem czy to bedzie takie latwe bo zapewne w bagazniku bedziesz widzial gabki z nowego oparcia.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Jutro z samego rana zabieram się za wyciąganie tego oparcia i innych pierdułek z dawcy. Przekładke środka będe robił na wiosne bo ta temp. mnie troch przeraża.