ten co gamek wkleił to ponoć najlepszy , ale ceny tez najlepsze z górnej półki
zalezy co chcesz zrobic znam tanszych ale np. do obszycia foteli sie nie nadają ,bo robią dziwne zaciągnięcia na skórach . Jak mozesz napisz co chcesz obszyc to podam namiary .
gamek2, mój niedaleki sąsiad, polecam w 100% nie są tani, ale konkretni, sam obszywałem kierę i gałę, a Gamkowi poleciłem obszyć wnetrze i jest zadowolony
Kubok, wystarczy do nich pojechac a nie bedzie sie chcialo z tamtad wychodzic niewiem ale tam panuje taki klimat ze nigdy nie moge od nich wyjsc no i zawsze sa tam konkretne auta! zreszta Aga i Arek to naprawde spoko ludzie i sa zarazeni ta sama choroba co my i robia mega robote w poniedzialek lub wtorek jade do nich tam
Ktoś mi ostatnio opowiadał , ze widział Audi 80 i gosc miał obszyte wszystko w takim kolorze jak Ty, ale miał tez obszyty bagaznik , lusterka boczne , komore silnika i uwaga nadkola . Jasna ori skórą Ponoć było to mega kozak
FaTuM, no mial widzialem to auto nawet siedzialem w nim hehe i to dokladnie ta sama skora co jest u mnie jade do niego tak pogadac i odebrac moj fotel bo wsadza mi mate nowa