Ficek jak za 70 zl to raczej niebeda te same, ja kupilem do bylej E-36 na allegro za okolo 60 zl i szybko sie dwie diody popalily te sa inne a co za tym idzie napewno duzo trwalsze
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
dziekuje Ficek za przyznanie racji
ringi to fajna sprawa
ale lepiej dorzucic troche i kupic porzadne,
bo tak jak pisalem te z allegro za 60 zl szybko sie moga wypalic i sa wogole niewidoczne w dzien
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
tez myslalem nad lampali z ringami ale jakos nigdy niema takich jak by mi odpowiadaly i mysle tez ze to niepasowalo by do mojej buni Napewno musialy by miec czarne srodki i zeby zbytnio nieodruznialy sie od orginalu i niewiem czy z kierunkami razem czy osobno ale chyba osobno niewiem to jest cos nad czym trzeba bylo soe mocno zastanowic to to niesa tanie rzeczy a po co puzniej zalowac
ringow z allegro za 60 czy 80 zlotych bym ie zalozyl bo szkoda zachodu, dokladnie sa to ringi CCFl czyli zimna katoda w zaleznosci gdzie sie kupi koszt w granicy 300 zloty. Widac je w dzien. Efek murowany , kazdy przechodzien sie patrzy fajna sprawa . nikogo nie namawiam , jednemu sie podoba drugiemu nie . male sprostowanie nie wymienialem lamp dolozylem tylko ringi . pzdr
Te ringi diodowe z allegro to po miesiacu mi zaczely padac i musialem sam kupic nowe diody i kabelki i zmontowac wszystko na nowo ale te CCFL widzialem na allegro i mi sie podobaja ciekawe jak dlugo beda swiecic : :!:
to juz znacznie bardziej wytrzymale, jest robione na innych zasadach, czytalem o tym, ale juz szczegolow niepamietam (jak znajde artykul to go wkleje, ale nic nieobiecuje bo to jakis czas temu bylo) w kazdym razie jak niemialbym innych wydatkow napewno bym kupil te CCFL niz zwykle za 50 zl (w te za 50-6- zl wogole sie juz niebawie niema sensu)