Witam chciałem zapytać czy mógłby mi ktoś doradzić jaki wydech pasowałby do mojej buni. Chodzi mi o cały wydech i żeby był pełny przelot oczywiście w rozsądnych pieniądzach
za cały Tomek ? ja mysle ze to dobra cena...
3500zł tyle to Eisenmann za koncowy tłumik sobie liczy a nie za całość... ja z nimi pisałem to za końcowy tlumik z montazem proponowali mi 700zł... Także tyle za całość to chyba nie jest źle...
Guzy w Siemianowicach.Śl robi konkretne układy wydechowe jak najbardziej polecam:) Kilku znajomych u niego robiło cały układ lub tłumik końcowy i nikt nie narzekał:)
PRIMO pisze:za cały Tomek ? ja mysle ze to dobra cena...
3500zł tyle to Eisenmann za koncowy tłumik sobie liczy a nie za całość... ja z nimi pisałem to za końcowy tlumik z montazem proponowali mi 700zł... Także tyle za całość to chyba nie jest źle...
Tak za cały No nie wiem... Gdybym osobiście miał montować taki wydech to musiałbym być szurnięty mocno haha
Końcówka do Diesla hmm wolałbym zostać przy oryginale No ale skoro się upierasz to np: Remus ma ciekawą ofertę do silników na ropę:) Ultera nie polecam miałem i jest badziew szybką korodują:/
Wg. mnie to żadnej różnicy w mocowaniu nie ma A wiem to po sobie... Przecież miałem 2.0d a teraz jest wsadzone 3.0d i wydech mam tymczasowo z 3.0d i wszystko gra i buczy Ale jak zedją śniegi to auto jedzie na garaż i trzeba wydech przełożyć
sikorka15 pisze:Zrobiles swapa z 2.0 na 3.0 ??? I teraz masz wydech z 3.0 i na jaki ty chcesz przelozyc?xD
Obudziłeś się dopiero co...??
Przecież pisałem Ci w PW wszystko
Tak, zrobiłem swapa z m47 na m57. Aktualnie mam założony wydech z 330d (oryginalny) ale na wiosnę wkładam swój stary MG MotorSport bo mi leży w garażu A ten z 330d chcesz Ty...