[E46] bagażnik dachowy
-
- Zaawansowany forumowicz
[E46] bagażnik dachowy
wpadł mi do głowy pewien pomysł na kolejną modyfikacje mojego samochodu. powiedzcie mi czy to będzie fajnie wyglądało? bo praktyczne napewno będzie. oczywiście mowa o relingach ewentualnie owiewce.
-
- Kontakt:
- sikorka15
Mi sie wydaje ze jak smigasz na nartach wodnych albo na wakeboardzie to jak najbardziej na +++. (jezeli tak to sie odezwij na pw ^^) Ja sie bede wybieral do tarliczka bo tam jeden z lepszych wyciagow.
Natomiast do wygladu to mi osobiscie tak srednio. Wydaje mi sie ze lepiej bez jezeli mialbys tam nic nie wozic.
Pozdr
Natomiast do wygladu to mi osobiscie tak srednio. Wydaje mi sie ze lepiej bez jezeli mialbys tam nic nie wozic.
Pozdr
deskę surfingową przykręci, w środku bujającą hawajkę, na szybę kwiatek i bd git. Inaczej to nie może być fajne. Ogólnie jestem na nie.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
- sikorka15
Z deska sufringowa to by bardzo fajnie wygladalo tak jak kanar napisal ale chyba nie na nasz region. Dolny slask raczej nie ma fal zadnych Nawet jesli by to mialo byc tylko stylistyczne to mi sie srednio widzi ten pomysl.
Pablow kup wakeboarda zaloz rylingi i bedziemy razem smigac na czechy ^^
Powiem tak Czeszki
Pablow kup wakeboarda zaloz rylingi i bedziemy razem smigac na czechy ^^
Powiem tak Czeszki
Nie drążmy już tematu o krainach geograficznych Polski,Pablow pisze:nie chce być nie miły ale każdy wie że śląsk to śląsk a zagłębie to najdalej na południe wysunięta dzielnica Warszawy ;]
a dla ścisłości dodam, że mamy Śląsk Górny i Dolny.
A co do najdalej wysuniętej dzielnicy na południe Warszawy
to jest to Sosnowiec nie Zagłębie
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To już zakrawa na OFFTOPIC. Może o sportach dział sobie zróbcie bo tu pytanie o relingi, a wy już pływanie, piłka, za chwilę skoki spadochronowe...
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634