Witam mam pytanko nie orientuje sie ktos gdzie fajnie i nie drogo oblejają plastiki wnetrza folią jestem z Sosnowca sam myslałem by to obkleic na własna rękę a folię zakupić na allegro ale obawiam sie ze nie dam rady sam z tym ponieważ nie mam opalarki i nigdy takiego czegos nie robiłem.
Prosze o pomoc i pozdrawiam Piotrek
[E46] obklejanie wnętrza folią
- Orzeszek
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Dobra to dzięki wielkie za pomoc myślę ze suszarkę uda mi się buchnąć i wyjdzie obklejenie całkiem ładnie.
Jak skończę swoje prace to pochwale się jakimiś fotkami
Pozdrawiam
Jak skończę swoje prace to pochwale się jakimiś fotkami
Pozdrawiam
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia
- Orzeszek
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Folia zamówiona na Allegro 3M srebny carbon myślę że ładnie się będzie to prezentować i na następny weekend będzie już gotowe
Mam tylko jeszcze pytanko do was bo nie chce nic połamać w jakiej kolejności mam ściągać plastiki ??
I jak zdemontować te 3 elementy bo nie mam pojęcia przy gałce zmiany biegów to chyba muszę mieszek ściągnąć i są śruby ale nie jestem pewny w 100% wiec prosze o pomoc;))
fotki pomocnicze (nie mojego autka )
DOBRA PLASTIK KOŁO GAŁKI ZMIANY BIEGÓW ZDEMONTOWANY !!! WPADNIE TEŻ CHYBA JAKIŚ ŁADNY MIESZEK DO BIEGÓW I RĘCZNEGO
Mam tylko jeszcze pytanko do was bo nie chce nic połamać w jakiej kolejności mam ściągać plastiki ??
I jak zdemontować te 3 elementy bo nie mam pojęcia przy gałce zmiany biegów to chyba muszę mieszek ściągnąć i są śruby ale nie jestem pewny w 100% wiec prosze o pomoc;))
fotki pomocnicze (nie mojego autka )
DOBRA PLASTIK KOŁO GAŁKI ZMIANY BIEGÓW ZDEMONTOWANY !!! WPADNIE TEŻ CHYBA JAKIŚ ŁADNY MIESZEK DO BIEGÓW I RĘCZNEGO
Zawsze wierni
Moja Bunia
Moja Bunia