nawet masz w nich obrysówki to wersja US ogólnie ciężko dostępne chociaż widziałem już kilka takich modeli. Podejrzewam że w ASO będą dużo wołać za taki zderzak;p
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Normalne zderzaki na USiA. Szukaj fury na czesci zza oceanu, bo innej mozliwosci nie widze. Cena za kompletny przedni zderzak lekko przekroczy 2000zł.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Mystic888 pisze:Normalne zderzaki na USiA. Szukaj fury na czesci zza oceanu, bo innej mozliwosci nie widze. Cena za kompletny przedni zderzak lekko przekroczy 2000zł.
Dużo się nie pomyliłeś Sama podstawa zderzaka 1600zł a gdzie listwy, obrysówki itd
Celuję że w ASO za sam przód z 3000zł byś zostawił
Najlepiej poszukać wersji USA w DE, UK itd... Coś na pewno się znajdzie
Tak myślałem - o ASO nawet nie myślę o zderzakach bo słuchając wywiadu od Kucharza, że wydał na tylny zderzak do swojej babci 3500zł to nie ma ani co śnić o nówce. A nie umiałem znaleźć na szybko przed wyjazdem żadnego info. Teraz znalazłem na beemka klub wlasnie nawet auto ze zdjęcia które wrzóciłem - jeździ w Polsce. Ale nie da się ukryć, że dla mnie te zderzaki robią mega miazgę w wąskiej i kiedyś na pewno wlecą
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT