Witam.
Posiada ktoś z Was może szablony krzyży do lamp ZKW?
Na allegro znalazłem gotowe krzyże lecz do lamp boscha, nie ukrywam, że wolałbym mieć szablony i zrobić krzyże samemu. Najbardziej cieszą mnie rzeczy zroobione samemu- jest satysfakcja ;p
Także jeśli ktoś z Was posiada owe szablony do lamp ZKW i zechce się nimi ze mną podzielić to będę wdzięczny.
Pozdrawiam
[E36] Black Hella E36
Oo dzięki za radę, tak zrobię.
Czekam tylko teraz na lampy aż przyjdą po nowym roku.
Polowałem na Bosche no ale, że szwagrowi zalegały na półce ZKW to stwierdził, że mi je podeśle, za flache to żal nie brać tych lampek ;p
Powiedz mi Głodek tylko jak wygląda kwestia zamocowania tych krzyży w odbłyśnikach.
Czekam tylko teraz na lampy aż przyjdą po nowym roku.
Polowałem na Bosche no ale, że szwagrowi zalegały na półce ZKW to stwierdził, że mi je podeśle, za flache to żal nie brać tych lampek ;p
Powiedz mi Głodek tylko jak wygląda kwestia zamocowania tych krzyży w odbłyśnikach.
Jak bedziesz wycinał to zostaw sobie haczyki do zagiecia ,dokladnie tak samo jak wyglądają krzyże do Boscha ,KOWAL pisze:Powiedz mi Głodek tylko jak wygląda kwestia zamocowania tych krzyży w odbłyśnikach.
wiertarka z malutkim wiertłem i wiercisz w kloszu lampy ,wsadzasz krzyże i od drugiej strony zaginasz blaszki Gotowe
Lub tanim szybkim sposobem ,kleisz delikatnie na Poxipol w niewidocznych miejscach ,tylko jak ci się od widzi i bedziesz chciał się ich po zbyc ,to może byc problem
Jeśli troszkę ci pomogłem to kliknij Pomógł