[E46] Gdzie obszyć skórą fotele+kanapa+boczki tapicerki
[E46] Gdzie obszyć skórą fotele+kanapa+boczki tapicerki
Koledzy potrzebuje informacji gdzie obszyć skórą środek w E 46 w miarę rozsądnych pieniądzach ,nie chodzi mi o "garaż pana Józka" ale jakiś profesjonalny warsztat tapicerski.Proszę piszcie gdzie warto,może ktoś korzystał z usług jakiejś godnej firmy.Jeśli temat zamieściłem w złym miejscu to proszę o przeniesienie w odpowiednie.
Eco driving? No,thanks-BMW POWER
co to sa normalne pieniadze dla Ciebie ?? z tego co wiem >
ok 1200zł jeden przedni fotel, kanapa z tyłu 1600zł... Obszywałem u nich kierownice, mieszki, listwy ozdobne... W galerii sie przekonasz jak robia...
Firma 101% profesjonalna >> http://interior-car-design.pl/
ok 1200zł jeden przedni fotel, kanapa z tyłu 1600zł... Obszywałem u nich kierownice, mieszki, listwy ozdobne... W galerii sie przekonasz jak robia...
Firma 101% profesjonalna >> http://interior-car-design.pl/
NO SPEED NO FUN
Marek, na Twoim miejscu nie bawiłbym się w obszywanie...marko0424 pisze:Myślałem o kwocie ok 4500 zł ,właśnie się zastanawiam nad tą firmą
Za 3k jak dobrze poszukasz to masz zajebiste wnętrze z M3 e46, naprawdę igła stan
Niestety obszycie nigdy nie będzie takie samo jak fabryka...
A w tym przypadku swoje stołki zostawiasz w garażu i zawsze możesz wrócić wnętrzem do VIN'u
A tak obszyjesz i już to nie będzie to samo
Zastanów się dobrze nad tym...
Angole to nie problem, przy takim budżecie możesz kupić rozwalone stołki w elektryce ale europejczyki i się poprzekłada wszystko tak żeby było ok
A co do stołków to idzie coś znaleźć, już nawet w Niemczech szukałem na portalach
Będę miał na obserwacji ten temat
Znalazłem nawet czerwone wnętrze, fakt angole - ale cena niska... Można by oddać do lekkiej renowacji, graty przerzucić jak należy i masz fajną skórkę za niewielką kase
Grunt to szukać i się nie napalać
A co do stołków to idzie coś znaleźć, już nawet w Niemczech szukałem na portalach
Będę miał na obserwacji ten temat
Znalazłem nawet czerwone wnętrze, fakt angole - ale cena niska... Można by oddać do lekkiej renowacji, graty przerzucić jak należy i masz fajną skórkę za niewielką kase
Grunt to szukać i się nie napalać
jak ma hajs ja bym obszył... Wybierasz skóre, nici itd. 100% individual....
Skóra po renowacji Tomek nigdy sie dlugo nie utrzymie w dobrej kondycji...
Można znalesc fajne stołki uzywki, ale dlugo bedzie szukal a i tak nie znajdzie w idealnym stanie... Spróbuj...
A ze sie skora nie zgadza z VINem to raczej nic zlego...
Skóra po renowacji Tomek nigdy sie dlugo nie utrzymie w dobrej kondycji...
Można znalesc fajne stołki uzywki, ale dlugo bedzie szukal a i tak nie znajdzie w idealnym stanie... Spróbuj...
A ze sie skora nie zgadza z VINem to raczej nic zlego...
NO SPEED NO FUN