Witam Jaki gwint polecacie do E30'ki? W cenie takiej w miarę, bo mam jeszcze inne wydatki niestety. Opłaca się brać MTS'a, czy nie bardzo? Siedzicie w tym dłużej Doradźcie coś
Nie oplaca sie brac nic ponizej 2000zł. jak nie zalezy Ci na latniu po torach itd to mozesz zlecic komus zrobienie takiego gwintu. To koszt od 1500zł.
Wszystko ponizej to pseudozawieszenia.
Zaraz Ci 100 ludzi napisze, ze MTS super itd. Przejedz sie na czyms normalnym to zobaczysz, ze to parodia a nie zawieszenie.
Ostatnio zmieniony 2014-02-08, 13:41 przez Mystic888, łącznie zmieniany 1 raz.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
dzikuPL, Nie gniewaj się ale zaczynasz bracie od tyłka strony ruda się śmieje lakier płowieje motor marudzi ale felga i gwint wszystko ostudzi sporo naprawi i chłopak się dalej w zakrętach bawi
Niedawno pisałeś ze masz podłużnice do spawania itp a gwinta i felgi kupujesz takim sposobem autka nie odratujesz
Kupuje wszystko powoli żeby to potem poskładać w kupę Tajle w pokoju będą sobie czekały aż się uporam z blacharką. Gadałem już ze znajomym i wstępnie jesteśmy ugadani, że to wszystko zrobimy. Także nie do końca wszystko robię od tyłka strony.
Btw. Lakier chwilowo i tak czy tak taki zostanie, tylko go wypoleruję znowu, bo nie ma funduszy na to chwilowo. A robota najprędzej w wakacje się jakaś nawinie, żeby powiększyć swój kapitał.
Wszystko zależy od tego jaki efekt chcesz uzyskać, jeżeli auto ma być tylko do toczenia się to kupuj najtańszy jaki jest. Jeżeli chcesz dziennie eksploatować samochód lepszą inwestycją mogą być Bile B6 http://allegro.pl/bilstein-b6-amortyzat ... 13928.html
do tego jakieś ciekawe springi w zależności od tego czy ma być bardziej miękko czy twardo można wybrać producenta.
Jeżeli chodzi o moje zdanie pakowałbym całą kasę w doprowadzenie samochodu do bardzo dobrego stanu, zabawki przyjdą z czasem.
Auto służy praktycznie do wszystkiego chwilowo. To na dojazdy do szkoły, to na jakieś zakupy, tripy z ziomkami. Czasami trzeba coś przewieźć, typu szafki albo coś.
Na felgi miałem okazję to je zakupiłem ;P
I dlatego właśnie pytam co radzicie, żeby się nie wymanewrować w jakiegoś dziadostwo. Bo auto chcę jak najdłużej u siebie zatrzymać