[E36] Felgi z rantem do E36
[E36] Felgi z rantem do E36
Jak wam się podobają te felgi na moim aucie? (kliknij żeby powiększyć)
Ma ktoś zdjęcie E36 z baaardzo szeroką felgą z przodu? oczywiście z rantem jak na zdjęciach powyżej
Ma ktoś zdjęcie E36 z baaardzo szeroką felgą z przodu? oczywiście z rantem jak na zdjęciach powyżej
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 13:43 przez korona, łącznie zmieniany 2 razy.
205/40R17 to bym nie założył, taka mała opona wogóle nie pasuje do tego auta, zewnętrzna średnica musi pozostać bez zmian lub byś troszkę mniejsza ale nie 4cm różnicy... 205/45 mógłbym wypróbować choć to też za małe
PS. Różnice w zawieszeniu M3 nie mają wpływu na ET felgi jakie pasują do tego auta - pod tym względem ma takie same możliwości jak reszta E36 - nie wiem skąd macie takie info... Może komuś się coś wydawało, ale potwierdzenia w faktach to nie ma (jeśli ktoś uważa inaczej prosze podać wiarygodne źródło - stawiam browara)
PS. Różnice w zawieszeniu M3 nie mają wpływu na ET felgi jakie pasują do tego auta - pod tym względem ma takie same możliwości jak reszta E36 - nie wiem skąd macie takie info... Może komuś się coś wydawało, ale potwierdzenia w faktach to nie ma (jeśli ktoś uważa inaczej prosze podać wiarygodne źródło - stawiam browara)
205/40 wyglądają śmiesznie i nieproporcjonalnie. Nie jestem zwolennikiem obniżania auta oponami auto ma iść w dół na zawieszeniu, a średnica zewnętrzna koła ma być nie zmieniona.
tomash - te OZ Futura też fajne ale tam jest rant "łamany" a mnie interesują zdjęcia aut z rantem jak w tych OZ Ceres na moich zdjęciach, lub np Borbet A.
PS Moje OZ są do sprzedania, jest ogłoszenie jak by ktoś chciał
tomash - te OZ Futura też fajne ale tam jest rant "łamany" a mnie interesują zdjęcia aut z rantem jak w tych OZ Ceres na moich zdjęciach, lub np Borbet A.
PS Moje OZ są do sprzedania, jest ogłoszenie jak by ktoś chciał
mi nie chodzilo zeby obnizyc auto oponami tylko o to zeby nie obcieralo o nadkola. Inaczej nie zalozysz takiej felgi z takim rantem bez obcierania. Chyba ze takie fele jak ja mam. Nic wiecej niestety. Albo adam ma z przodu 8,5" et13 a tyl 10".korona pisze:205/40 wyglądają śmiesznie i nieproporcjonalnie. Nie jestem zwolennikiem obniżania auta oponami
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Na 17" w E36 powinno być 225/45, opona 205/40 ma 40mm mniejszą średnicę czyli auto obniży się 20mm, licznik przekłamuje pokazując 100km/h przy rzeczywistych 93km/h a koło wygląda jak z innego auta, wnęka koła jest za duża. 205/50 jest prawidłowym rozmiarem a szerokość ta sama.
Wczoraj pasowałem to do E46 z seryjnym zawiasem - nie było szans by coś przydarło mimo że mocno się starałem
Wczoraj pasowałem to do E46 z seryjnym zawiasem - nie było szans by coś przydarło mimo że mocno się starałem
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
korona nie wiem czy widziales jak u mnie wygladaja brocki na zywo, ale nadkola wyciagniete sa i zawiecha gwint najtwardsze chyba jakie moze byc, te same brocki co w m3 - ale piasta oczywiscie z 1,8
i jak dla mnie jak ma byc nisko i szeroko to BROCK B1 sa KING jak dla BMW E36 .
brat ma jeszcze kultowe stare borbet A (- 16 , obie 9 szerokie , et 15, ) w swojej buni, juz daje foto ale 16 chyba za male beda pod twoja moc
to tyle odemnie pozdro
i jak dla mnie jak ma byc nisko i szeroko to BROCK B1 sa KING jak dla BMW E36 .
brat ma jeszcze kultowe stare borbet A (- 16 , obie 9 szerokie , et 15, ) w swojej buni, juz daje foto ale 16 chyba za male beda pod twoja moc
to tyle odemnie pozdro
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance