Zamowiłem Skórzane fotelez anglika do mojej e39 i pytanie brzmi. Czy da sie przełożyć same siedzenia (bez tego stelażu) czy musze sie pogodzić z tym ze pasażer będzie mógł regulować fotel góra-dół a nie ja ?
90% foteli angielskich nie rozni sie stronami...moze nawet 100% bo jeszcze sie nie spotkalem zeby byly rozne...wiec lewy fotel bedzie taki jak w europejskiej ver a prawy kierowcy to jego odbicie i nic wiecej - wiec regulacje itd beda te same - czyli tez gora dol na obu fotelach plus kolyska
sam przekładałem fotele z anglika do wersji eu bo mialem wytarte ( ale mialem kołyske w jednym z foteli w innym przypadku bym odrazu tylko sruby odkrecał i przełozył w całosci ), nic trudnego w tej chwili to z zamknietymi oczami moge robic.
Zdejmujesz ze stelarza i zakladasz na swój , bez doswiadczenia jeden fotel zrobisz w 2 godziny, pamietaj o jednym jak bedziesz wyjmowal fotele o odpieciu aku, zeby nie wystrzelil Ci napinacz
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
trzeba tez pamietac o odpieciu linki ktora ustawia wysokosc pasa na slupku...bo jak sie zerwie to nie bedzie najciekawiej i za wygodnie trzeba odkrecic fotel - odchylic go do tylu i odpiac wszystko co jest podpiete