[E46] coupe styling 63 jakie opony?
[E46] coupe styling 63 jakie opony?
Siema,
Tak jak w temacie, powoli nadchodzi czas by wrzucic koła letnie.
Jesienią w dobrej kasie udało mi się kupić stylingi 63 firmy borbet w dobrym stanie (lecz lakier przydałoby się odświerzyć)
Koła te poprzednio jeździły na E60 i nie było żadnych problemów z obcieraniem itp. U mnie wygląda to nieco inaczej, przód ok lecz tył obciera nawet gdy jade sam.
Opony jakie są założone przód 235/40 9J tył 245/45 10J. Foty na tych oponach gdy robiłem przymiarke :
Dobrze bybyło gdyby był nawet lekki naciąg. Te opony nawet gdyby nie obcierały to i tak byłyby do wymiany, bo auto nie wygląda zbyt dobrze na takich "balonach".
PS. Jaka powinna być opona na takiej szerokości felg? Chodzi mi o standard bez naciągu.
Tak jak w temacie, powoli nadchodzi czas by wrzucic koła letnie.
Jesienią w dobrej kasie udało mi się kupić stylingi 63 firmy borbet w dobrym stanie (lecz lakier przydałoby się odświerzyć)
Koła te poprzednio jeździły na E60 i nie było żadnych problemów z obcieraniem itp. U mnie wygląda to nieco inaczej, przód ok lecz tył obciera nawet gdy jade sam.
Opony jakie są założone przód 235/40 9J tył 245/45 10J. Foty na tych oponach gdy robiłem przymiarke :
Dobrze bybyło gdyby był nawet lekki naciąg. Te opony nawet gdyby nie obcierały to i tak byłyby do wymiany, bo auto nie wygląda zbyt dobrze na takich "balonach".
PS. Jaka powinna być opona na takiej szerokości felg? Chodzi mi o standard bez naciągu.
BMW - Radość z jazdy..
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060
Dobrze bybyło gdyby był nawet lekki naciąg. Te opony nawet gdyby nie obcierały to i tak byłyby do wymiany, bo auto nie wygląda zbyt dobrze na takich "balonach".lazi pisze:
Pytałem o opony by był lekki naciąg a o standard bez naciągu pytałem z ciekawości.
Będę miał opony na przymiarkę, zobaczę na spokojnie co i jak wygląda.
Jak już kupuje opony to oczywiście jakoś musi to wyglądać!
Dzięki za odpowiedzi
BMW - Radość z jazdy..
Wiem patrzyłem już od kumpla tata ma wulkanizacje i powiedział mi, że jak chce to mi naciągnie opony i sobie zobaczę. Nic mnie to nie kosztuje a zobacze jak to wygląda i leży na auciePRIMO pisze:po co mierzyc tu masz zdjecia chyba wszystkiego co mozliwe >>>>
https://tyrestretch.com/
Coś się dopasuje
BMW - Radość z jazdy..