Wtam. Mam problem chcialem zalozyc xenony do mojej E39 zabardzo sie natym nieznam a na allegro jest mnostwo zestawow.Czy moglby mi ktos pomoc w wyborze najodpowiedniejszego. Z gory dziekuje i pozdrawiam
Paffcio pisze:ale na takim xenonie to robisz kuku ale innym
Powiem ci tak że zanim ja sie zdecydowałem na xenon to sam przygladałem sie autom jadacym z naprzeciwka jak to wyglada z oslepianiem i jak sa soczewkowe reflektory (czyli BMW ) to niema problemu a co do xenonu to proponuje HID 4300k
dokładnie tak ja też popieram 4300K, bardzo fajna barwa nie oślepiają i bardzo ładnie świecą białym światłem. Chcesz dobre xenony Długiego - jest zarejestrowany na forum
AUTO KONSERWACJA PODWOZIOWA...chcesz wiedzieć więcej, pisz na prv lub GG.
dokładnie tak jak napisał paweł-e34 jest tutaj na forum kolega Długi z Sosnowca on nie do jednej beemki zakładal ksenony i w tym rowniez sa E39 ... napisz do niego PW ... tylko tez musisz sie chwilke uzbroic w cierpliwosc za nim odpisze bo on ostatnio jest bardzo zajety, dwie prace remont dziecko itp itd
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
myślą...ale Paffcio przecież o taką porade chłopakowi chodzi,widziałeś jak zareagował na ori xenon, napisał że nie takich porad się spodziewał więc chodzi...
Swobi jestes smieszny jak bym potrzebowal orginalu to bym niepisal tutaj tylko jechal do ASO BMW i je zalozyl ale ty jestes chyba za TEPY zeby zrozumiec to pytanie!!!!!!!!!
zombi79 pisze:Swobi jestes smieszny jak bym potrzebowal orginalu to bym niepisal tutaj tylko jechal do ASO BMW i je zalozyl ale ty jestes chyba za TEPY zeby zrozumiec to pytanie!!!!!!!!!
8000k może i lepiej wyglądają, ale jeśli chodzi o użytkowanie w porze deszczowej to nie za bardzo bym polecał Najbardziej optymalnym rozwiązaniem to są właśnie 6000k