e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B www.k64.pl BMW Performance
witam wczoraj pobawilem sie troszke z lakierem zakupilem kosmetyki firmy Meguiars i to co te kosmetyki potrafia zrobic z lakierem to jest poprostu masakra! wiem ze sa dosc drogie ale sa bardzo wydajne naprawde polecam kosmetyki tej firmy! zdjec nie robilem bo i tak na nich tego nie widac ale na zywo to sam jestem w szoku
gamek2 pisze:witam wczoraj pobawilem sie troszke z lakierem zakupilem kosmetyki firmy Meguiars i to co te kosmetyki potrafia zrobic z lakierem to jest poprostu masakra! wiem ze sa dosc drogie ale sa bardzo wydajne naprawde polecam kosmetyki tej firmy! zdjec nie robilem bo i tak na nich tego nie widac ale na zywo to sam jestem w szoku
siemka mam 2 pytania bo kupilem kiere z m3 z tasma i airbagiem ! wymienial ktos juz kiere i moze mi powiedziec jak to zrobic?? byl bym wdzieczny
a drugie pytanue to na co lepiej swapowac 2.8 czy 3.2
gamek2 pisze:siemka mam 2 pytania bo kupilem kiere z m3 z tasma i airbagiem ! wymienial ktos juz kiere i moze mi powiedziec jak to zrobic?? byl bym wdzieczny
a drugie pytanue to na co lepiej swapowac 2.8 czy 3.2
jeśli chodzi o silnik to różnica w cenie troche duża....ale jesli bym sie miał pisać na m powera to 3.0 bo ciężko 3.2 znależć niezajechanego i trzymające wmiare serie. jeszcze masz vanosy i te sprawy.......3.0 według mnie lepszy motor.
tomash, jak zmienie opony z przodu na 35 to pojdzie jeszcze nizej bo na profilu 40 juz nizej nie zejde a co do silnika to chyba wybiore 3.0 bo dobrze jest miec czasem zapas mocy tylko ze to juz na przyszly rok bede sie tym zajmowal
gamek2, i w twoim wypadku to praktycznie wymiana calego ukladu jezdnego jesli chodzi o R6. Ja bym sie nie pakowal w swap z R4 na R6. Za duzo nerwow bym stracil przy tym nie mowiac o kasie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE