mi sie podoba choc juz przeleciala mi przez glowe zeby zmienic swiatla na BH ale to jeszcze nic pewnego... kupie lampy albo ori BH albo zrobie takie przymierze i bede wiedzial co mi sie bardziej podoba cala zima na zmiany...
i moze kolor tapicerki zmieni sie na MAGME
Było:
e36 318 sedan e32 730 e32 750iL e30 320 coupe e36 318is coupe e39 520 sedan ->e36 320 coupe
Jest:
e39 530i touring
e36 328 cabrio
Matt87 pisze:mysle ze wiekszosc osob modyfikujacych e36 dazy do czegos takiego
możesz wierzyc lub nie ale takich osob jest naprawde mało wiekszosc to WT a tu mamy do czynienia z klasyką w germanie, a osob modyfikujacych E36 jest od groma tylko trzeba miec o tym pojęcie
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Matt87 pisze:mysle ze wiekszosc osob modyfikujacych e36 dazy do czegos takiego
możesz wierzyc lub nie ale takich osob jest naprawde mało wiekszosc to WT a tu mamy do czynienia z klasyką w germanie, a osob modyfikujacych E36 jest od groma tylko trzeba miec o tym pojęcie
zgadza sie e36 mozna bardzo latwo zepsuc podobnie jak i e30 mowiac oczywiscie o modyfikacjach....
sam teraz siedze na projektem e36 coupe i powiem ze glowe mam jak sklep i siedze w garazu wieczorami i nocami i mysle co zrobic zeby nie spaprac roboty
a co do BH to wiem ze nie ma ori ale mysle ze wiesz o czym mowilem... mialem ori w e39 i powiem ze wygladalo grubo...
Naprawdę piękne cabrio w germanie które pierwszy raz zobaczyłem w gazecie bmw trends nr.4 sierpień 2009 i do dziś mam ten egzemplarz bo mam zamiar się troszkę wzorować. Na pewno mogę powiedzieć że te żółtki z przodu i krzyże po bokach robią robotę.
Vader to vader...
Ja bym zostawił tak jak jest bo to przecież ori,
jak obszyjesz to po kilku dobrych miesiącach będzie widać po skórze,
że obszywane i efekt wizualny będzie odwrotny do zamierzonego
(ile za nie dałeś?)
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
obszywaj.. jak obszyjesz dobrą skórą to wytrzymają tyle co ori. Z Marcinem się nie zgadzam. Przecież ori też wcześniej ktoś obszywał. Dobra skóra i będzie git.