Z tego co ja wiem i to co miałem to ATE nie bardzo miałem je w e36 2.8 i nie dąż że piszczały to jeszcze sporo pyliły i z tego co wiem to ATE tak ma. Sam ostatnio kupiłem zestaw na allegro 4 tarcze klocki BOSCH i jestem zadowolony miło. A za komplecik dałem 720 zł. Niewiem jak inni użytkownicy ATE ków.
Ja miałem w dwóch samochodach ATE i tarcze i klocki i spisywały się bez zarzutu
Tak więc ja mogę polecić bez dwóch zdań Za taką kasę są fajne... Jak masz więcej $$ to możesz iść z firmą wyżej i z jakością To wszystko zależy od człowieka i funduszy
bardziej od samych czarcz liczy sie sie sztuka ich zakladania...oczyszczenie wszystkiego itd...jak zle zalozysz tarcze to nie ma znaczenia co zakladasz bo i tak bedzie bilo nakierownicy
sa ludzie co na ATE marudza a sa tacy ktorzy nic innego nie zakladaja
FaTuM pisze:Niewiem Belex jak to idzie założyć źle tarcze. Jak czegoś nie umie to sie tego nie ruszam.
no juz widzialem takie przypadki...gdy odkrecali stare tarcze i od razu bez czyszczenia piast zakladane byly nowe..przykrecane kolem i gitara smigac dalej...a potem padaly bo byly krzywo od samego poczatku...najgorsze sa te najbardziej oczywiste rzeczy bo kazdy wie ze trzeba to przeczyscic...nie kazdy pamieta