[E36] cabrio 328i
-
- Małopiszący
taaak czarny srodek jednak podoba mi sie najbardziej, szczegolnie w starym aucie w nowych autach po 3 latach skore trzeba gruntownie czyscic a tu nic sie nie rzuca w oczy.
co do wgniotki to dobry fachowiec od pdr poradzi sobie z tym bez problemu, za to co do rysy to ciezko powiedziec - na fotce nie widac jak gleboka jest.
co do wgniotki to dobry fachowiec od pdr poradzi sobie z tym bez problemu, za to co do rysy to ciezko powiedziec - na fotce nie widac jak gleboka jest.
BMW 4 life
byly zakupy male
Glinka, cleaner, politura no i wosk
Do tego jakies aplikatory i mikrofibry
ogolnie to wyglinkowalem cale auto, a na maske nalozylem pokolei jeszcze cleaner, politure i wosk. Reszty nie robilem bo slonce zaczelo grzac i juz wosk zle sie sciagalo mimo ze auto bylo jeszcze w cieniu
Na przod jeszcze doszly 10cm dystanse FK z centrowaniem no i dluzszymi srubami
efekt widac golym okiem na wielki plus. Glinka zebrala sporo syfu a szczegolnie z dolnych czesci drzwi, maski i progow. Nie wyglinkowalem klapy i zderzakow bo tam niestety tez slonce swiecilo. Ale do zlotu jest tydzien wiec spokojnie sobie bede robil
Glinka, cleaner, politura no i wosk
Do tego jakies aplikatory i mikrofibry
ogolnie to wyglinkowalem cale auto, a na maske nalozylem pokolei jeszcze cleaner, politure i wosk. Reszty nie robilem bo slonce zaczelo grzac i juz wosk zle sie sciagalo mimo ze auto bylo jeszcze w cieniu
Na przod jeszcze doszly 10cm dystanse FK z centrowaniem no i dluzszymi srubami
efekt widac golym okiem na wielki plus. Glinka zebrala sporo syfu a szczegolnie z dolnych czesci drzwi, maski i progow. Nie wyglinkowalem klapy i zderzakow bo tam niestety tez slonce swiecilo. Ale do zlotu jest tydzien wiec spokojnie sobie bede robil
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
to bylo moje pierwsze glinkowanie. Wiec odpowiedz brzmi ze nie uzywalemŁatysz pisze:Efekt wporzo próbowałeś kiedyś fioletowej glinki ?
poszlo PWile dałeś za cleaner i politure ?? od kogo bierzesz środki ?
uwierz ze nie mam zapalu Te rzeczy lezaly u mnie juz 2 miesiaceKrisstoff pisze:Chciałbym mieć też taki zapał do czyszczenia mojego auta jak Ty masz
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
glinka ma za zadanie zebrac ten syf ktorego oko nie widzi Jesli umyjesz auto i wydaje ci sie ze jest czyste to wez glinke i stwierdzisz ze jest syf nieziemski No i generalnie na ten syf wszyscy nakladaja politury i woski i lakier nie jest taki jak ma byc .Aurel pisze:Krzysio ta glinka co Ci poprawiła ? usuneła Ci te wszystkie drobne rysy z lakieru ?
pewnie cie zaskocze bo to Sony a55zawias pisze: co to za aparat ? Canonik jakis ?
Gdyby nie to ze mialem obiektywy i lampe do Sony to pewnie bym kupil Canona albo Nikona. Ale ze sprzetu mialem za 2k i nie oplacalo sie sprzedac to zmienilem BODY i mam fajny zestawik. Dokupie dwa obiektywy i bedzie wypas calkiem Jestem zadowolony
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE