Ja widziałem na żywo tą furkę i dokładki rzeczywiście brakuje, ale muszę powiedzieć, że prezenci się wyśmienicie. Ranty małe, ale od tyłu tej szerokości mu nie brakuje, ale wierzę, że Rafćl z rantami pójdzie o krok dalej
Keskin a skrecana Futura to nie do konca to samo chodz i moze wyglada podobnie
Z tylu rant 2,5 cala moze sie wydawac ciut malo bo nadkola sa rozepchane,w ori nadkolach dosc mocno ta felga tarla o blotnik a co do rantow raczej zostanie taki setup
Napewno chce na nowy sezon zakupic dodkladke bo cholernie jej brakuje i dopracowac ustawienie gwintu
Zanim podszedlem do fury to myslalem ze keskiny w tych cimnosciach po paru piwkach. Rafćl bardzo ladna coupeta, ranty blyszcza jak wiadomo co fajna sprawa. Z dokladka bedzie wymiatac. Poszukaj jeszcze zderzaka na tyl m3 i bedzie gruboooo.
FaTuM pisze:to chyba ma dużo wspólnego z moją felą
raczej twoje maja duzo wspolnego z ta felga a wlasciwie to tylko niewierna kopia wygladu
Zmiana na mega wielki plus!! Teraz te felgi wygladaja na aucie.
Oczywiscie ze tylne ranty fajnie by wygladaly z przodu a z tylu wrzucic 3" ale przeciez nie kazdy musi miec tak szeroko
Jaki setup jest tych felg?
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
przod 8J rant 1,5 cala
tyl 9J rant 2,5 cala
ET powychodzilo okolo 20
Faktycznie nie jest jakos mega szeroko ale ta felga zawsze mi sie podobala bo podoba mi sie jej wzor i jestem zadowolony
Jeszcze zdjecia nocne ale teraz przod jest ciut nizej
Kurcze - pięknie... Ja też kce takie laczki do mojego
Twoje autko z początku wyglądało prawie identycznie jak teraz moje - dużo już zdziałałeś, gratulacje i działaj dalej
Ps: Jak się nazywały te twoje pierwsze felgi, 17' (nie chodzi mi o styling 25) ?