GPS
a jest SUUUUUUUUPER !!!!! same +++++++ jestem zadowolony na maxa tylko najbardziej boli mnie to ze do automapy niema innych map jak te co Ci wgralem... szkoda ze niema Europy itd. no ale pocieszam sie tym ze po zainstalowaniu tomtom`a 6 i kilku potrzebnych rzeczy znalazlem wkoncu Europe i reszte swiata tylko ze troszke to zajmuje... no ale... dla chcacego nic trudnego
a jak sie to Tobie sprawuje?? masz jakies nowe mapy?? albo jakis program do navi?
a jak sie to Tobie sprawuje?? masz jakies nowe mapy?? albo jakis program do navi?
no ale Krzysiu Europy niema w AUTOMAPIE i dlatego zainstalowalem TOMTOM`a juz mam wszystko opanowane i smiga jak nalezy nowy windows sie sprawuje super funkcji jest o wiele wiecej i lepsza szata graficzna
teraz tylko jeszcze jakies programiki do modow zainstalowac i juz
a w srode pierwszy test navi wyjazd do niemiec
teraz tylko jeszcze jakies programiki do modow zainstalowac i juz
a w srode pierwszy test navi wyjazd do niemiec
jesli chodzi o wwwpdaclub.pl to juz tam mam konto jakis rok i powiem ze fajna stronka ale polecam takze: www.windowsmobile.pl tam tez jest masa ciekawych rzeczy
no wlasnie niewidze zeby tu byl crack ale tez nic niepisze ze jest potrzebny. Mam tutaj instrukcje inslalacji pod te pliki jak to zrobic wszystko pisze. Ale poszukam gdzies cracka jakiegos na wszelki wypadek sciagne. Zapytaj sie DZIMIEGO kiedy bedzie mial material na podsufitke to jak bym mu oddawal auto to najwyzej wtedy bysmy sprobowali z ta automapa.
material juz chyba lezy ale co do przyjazdu to musisz z Jimmym pogadac
ja tez mam AUTOMAPE 4.1.2 PL z crackiem ale nie wiem czy dziala bo nie umiem jej zainstalowac na MDA bo zajmuje 1.8 GB a ja mam karte 512MB... ale juz zakupilem 4GB wiec jak sie zainstaluje to bedzie super bo na kompie chodzi jak burza i EURPOA i POLSKA tylko nie mam GPS`a do kompa hehehe
ja tez mam AUTOMAPE 4.1.2 PL z crackiem ale nie wiem czy dziala bo nie umiem jej zainstalowac na MDA bo zajmuje 1.8 GB a ja mam karte 512MB... ale juz zakupilem 4GB wiec jak sie zainstaluje to bedzie super bo na kompie chodzi jak burza i EURPOA i POLSKA tylko nie mam GPS`a do kompa hehehe
a ja mam 2 GB karte to chyba wystarczy nie ja wlasnie niemam cracka do 4.1.2 zainstaluj u siebie i daj znac czy dziala jak tak to wpadam do ciebie z 0.7lfranz3xxi pisze:material juz chyba lezy ale co do przyjazdu to musisz z Jimmym pogadac