gamek2, po południu się wybieracie co ? bo ja najszybciej mogę po 16 wyruszyć. A sam niechcę jechać bo trasy nie znam a już tam byłeś i masz pewnie jakąś trasą obraną co można niskim autem przejechać spokojnie ?
gamek2, no ja szybciej nie umię maks 16 .....no chyba że jeszcze coś pokombinuję ale to bym musiał wiedzieć o której chcesz wyjechać z krzysiem. Ale to jak narazie jest czas
FaTuM, niewiem czy wpadne teraz jest ciezki dojazd do rybnika i niewiem czy dal bym rade tam przejechac raczej nie
fatum nie mam wlotow do chlodzenia tarcz bo sa polamane zaczepy ale mam zamiar zmienic przedni zderzak na nowy z tym ze narazie niechce mi sie i nie mam czasu tego zrobic zreszta teraz chce sie cieszyc jazda i narazie tak zostanie
Kaper, niestety dekielek gdzies przepadl Aurel, Aurel, tak robilem i to bylo w raszczycach u tego goscia http://www.usuwanie-wgniecen.com.pl/pl/ ... dex/5.html cena jest zalezna od wielkosci wgniotki i wiadomo za element nie moze byc malowany bo wtedy jest robione na twoje ryzyko