M1 Zabrze
Byłem i spotkałem tylko karem12# ( Szymona )
Również widziałem BMW E46 Compakt na mocnej glebie, niestety właściciela nie upolowałem bo jezdził i szukał miejsca.... Ale wiem ze jest od nas, sory ze nie pamietam nicku
Kitty gdzieś Ty był ??
Widziałem dość głosną E36 w coupe na białej feldze i glebie...
Myslałem ze to Ty.... Bo cos tam upalał...
Również widziałem BMW E46 Compakt na mocnej glebie, niestety właściciela nie upolowałem bo jezdził i szukał miejsca.... Ale wiem ze jest od nas, sory ze nie pamietam nicku
Kitty gdzieś Ty był ??
Widziałem dość głosną E36 w coupe na białej feldze i glebie...
Myslałem ze to Ty.... Bo cos tam upalał...
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Ja stawałem na kresce dosyć często udało mi się zrobić Forda Probe 24v 170 kucy kierowca forda ostro się zdziwił. Pozniej jadąc na parking, podeszlo paru ludzi i pytało czy mam tam 2,8 ;D kiedy powiedziałem ze 2.0 bez Vanosa za chiny nie uwierzyli hmm..
Dzidek ja Cię chyba widziałem chociaż nie jestem pewny. Ta głosna E36 na białych felach to nie moja. Ja byłem o wiele głosniejszy na stalówach ;D
Z BTSu spotkałem tylko Gremlina
Ogolnie zaliczam spot do udanych
Dzidek ja Cię chyba widziałem chociaż nie jestem pewny. Ta głosna E36 na białych felach to nie moja. Ja byłem o wiele głosniejszy na stalówach ;D
Kitty pisze:Ja stawałem na kresce dosyć często udało mi się zrobić Forda Probe 24v 170 kucy kierowca forda ostro się zdziwił. Pozniej jadąc na parking, podeszlo paru ludzi i pytało czy mam tam 2,8 ;D kiedy powiedziałem ze 2.0 bez Vanosa za chiny nie uwierzyli hmm..
Cza sie wymienić numerem tel i sie kiedys odnajdziemy A moze i staniemy na kresce
A czy Ty czasem nie byłeś z kilkoma ziomkami ?? Była jedna na stalówkach i mówił gosciu " wsiadac wsiadac " A potem ludzie pojechali na główna
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A no zgadza sie mijalem jakiegos turaska e36 na 2 pasmowce w drodze na boslupice , sorki ze nie mignolem albo cos ale jeszcze nie znam ludzi i ich autMaryjuszTour pisze:A ja Was widziałem ale staliśmy z chłopakami z BMWklubZABRZE spora grupka nas była a no i karem mnie chyba potem śmignął w drodze na biskupice
-
- Kontakt: