[E36] 330i Cabrio by gamek2
z wielkim szacunkiem do gamka i tego co pieknego zrobil ze swoim E36 cabrio ... ale przypuszczam ze jakby sie mialo odpowiednie fundusze to kazdy by mogl sobie pozwolic na takie "modzenie" i dopieszcanie autaKaszalot pisze:gamek2, a ja uważam, że jeżeli darzysz dużym uczuciem autko to zostaw sobie je jak najbardziej ale też można by pomyśleć może nad jakimś nowym projektem. Przy Twoim talencie jeżeli postanowisz założyć nowy projekt to na pewno bd konkretnie. Pozdro
ja rowniez bym chcial tak dopiescic swoje auto bo wydaje mi sie ze bym umiał ... tylko jeden "jeden mały" problem kasa $$$$
DobrePrzygoda pisze:z wielkim szacunkiem do gamka i tego co pieknego zrobil ze swoim E36 cabrio ... ale przypuszczam ze jakby sie mialo odpowiednie fundusze to kazdy by mogl sobie pozwolic na takie "modzenie" i dopieszcanie autaKaszalot pisze:gamek2, a ja uważam, że jeżeli darzysz dużym uczuciem autko to zostaw sobie je jak najbardziej ale też można by pomyśleć może nad jakimś nowym projektem. Przy Twoim talencie jeżeli postanowisz założyć nowy projekt to na pewno bd konkretnie. Pozdro
ja rowniez bym chcial tak dopiescic swoje auto bo wydaje mi sie ze bym umiał ... tylko jeden "jeden mały" problem kasa $$$$
Przygoda, uwierz że nie każdy mając odpowiednie fundusze na auto zrobił by dobry projekt... Większość na tym forum pewnie dobrze by wykorzystało kasę ale dajcie np. jakiemuś dresowi z pod remizy kasę auto i niech robi projekt (czuję że ledy, neony, wieś chomy i inne dokładki, lotki spojlery i brewki - NA BANK BY ZAWITAŁY) Ale fakt faktem - bez odpowiedniej kwoty nie idzie grubo kombinować z autem - większość z nas to dobrze wie
ja auto robilem od 2008 i zaparcie szedlem do przodu kazdy grosz pchalem w to auto co do $$ to z nieba nie spadalo nie zrobilem auta w miesiac czy rok i mysle ze nie jeden z takim zaparciem jak ja w ciagu 4 lat zrobil by dobry projekt nie patrzac na to czy jest to oplacalne czy nie! ja na to nie patrzylem nie bylo mi szkoda pakowac kasy Panowie to jest pasja Dziekuje i dobranoc
Słowa mistrza! Nic dodać nic ująć obym kiedyś to ja usłyszał od Ciebie słowa pochwały za wkład w samochód. W październiku na prawko i jakoś w styczniu plastik w kieszeni i wtedy się zaczniegamek2 pisze:ja auto robilem od 2008 i zaparcie szedlem do przodu kazdy grosz pchalem w to auto co do $$ to z nieba nie spadalo nie zrobilem auta w miesiac czy rok i mysle ze nie jeden z takim zaparciem jak ja w ciagu 4 lat zrobil by dobry projekt nie patrzac na to czy jest to oplacalne czy nie! ja na to nie patrzylem nie bylo mi szkoda pakowac kasy Panowie to jest pasja Dziekuje i dobranoc
I dobrze Gamek właśnie mówi.
Nie jeden już dawno by zrezygnował z kontynuowania projektu! To jest jednak 4 lata!
Ja nigdy swojego auta nie miałem dłużej niż 2 lata.
Nie jeden też już dawno by zrezygnował bo by stwierdził że w auto wsadził tyle kasy że już nie chce więcej pakować mamony.
Tutaj nie tylko fundusz zrobił swoje ale upór Gamka i dążenie do celu!
Jak widać efekt po tym czasie jest niesamowity!
Nie jeden już dawno by zrezygnował z kontynuowania projektu! To jest jednak 4 lata!
Ja nigdy swojego auta nie miałem dłużej niż 2 lata.
Nie jeden też już dawno by zrezygnował bo by stwierdził że w auto wsadził tyle kasy że już nie chce więcej pakować mamony.
Tutaj nie tylko fundusz zrobił swoje ale upór Gamka i dążenie do celu!
Jak widać efekt po tym czasie jest niesamowity!
i dobrze, bo aż ręce opadają i szkoda temat zaśmiecać, może poproś admina o posprzątanie, a co do fury to wiadomo kawał dobrej bezzwrotnej inwestycji, ale jak dla mnie było warto bo efekt powala, a Ciebie pewnie duma rozpieragamek2 pisze:nie bede dalej pisale na ten temat bo niema sensu pozdro
[URL=http://www.fotosik.pl]