[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
a wiec jak że nic ostatnio sie nie działo ,
z racji tego ze bardzo słabo chłodzi mi klima mimo tego ze gaz jest w układzie ,poczytałem ntroche ,i wziołem sie za czyszczenie mojego klimatronika ,
rozkreciłem i jak sie dostałem do srodka myślałem że mi szczęka opadnie wszystko było tak zatkane kurzem cały czujnik wentylatorek wsrodku ,totalny szok
tak to wygladało
teraz wszystko ładnie wyczyściłem ,zoaczymy co z tego bedzie
namawiam wszystkich wyczyscie to w swoich buniach ,pracy nie wiele nie zaszkodzi
z racji tego ze bardzo słabo chłodzi mi klima mimo tego ze gaz jest w układzie ,poczytałem ntroche ,i wziołem sie za czyszczenie mojego klimatronika ,
rozkreciłem i jak sie dostałem do srodka myślałem że mi szczęka opadnie wszystko było tak zatkane kurzem cały czujnik wentylatorek wsrodku ,totalny szok
tak to wygladało
teraz wszystko ładnie wyczyściłem ,zoaczymy co z tego bedzie
namawiam wszystkich wyczyscie to w swoich buniach ,pracy nie wiele nie zaszkodzi
dzisiaj udałem sie na Pocztę by odebrac małą paczuszkę a w niej znajdowało sie małe takie cuś
jescze tylko musze podłaczyc wzmachol pod radio ,wie ktos pod jaki kabel podłaczyc sterowanie wzmacniaczem ,myślałem podłączyc pod kabel wzmacniacz anteny
a jutro pewnie dostane kolejne paczki ,coś na dach i koncówki układu kierowniczego
jescze tylko musze podłaczyc wzmachol pod radio ,wie ktos pod jaki kabel podłaczyc sterowanie wzmacniaczem ,myślałem podłączyc pod kabel wzmacniacz anteny
a jutro pewnie dostane kolejne paczki ,coś na dach i koncówki układu kierowniczego
tak jak mówisz zaraz go zamontowałem i banan na pysku jak to fajnie gra ,na 13 głosnikach Hertz ,jutro jak mi sie uda to wzmachola podłącze ,a na przyszły tydzien całe przednie zawiecho będe robił ,już prawie wszystko mamKaper pisze:Bardzo fajne zakupy. Ori radyjko będzie się ładnie komponować z kokpitem
mały edit
czesci zawiecha doszły i coś na dach hehe ,jescze tylko o wiewkę zrobic i będzie cacy + jakaś naklejka
oprócz tego zakupiłem nową kier po lift ,czekam na skóre i bede obszywał no i szukam jakis fajnych felg skręcanych