A Wiec kolejne zmiany postanowiłem zrobić negatywy bo trochę na dziurach ocierało . foto poniżej . Druga strona medalu to pytanie do wszystkich zawsze miałem słabość do hamann motosport czy ktoś już widział w touringu to .A kolejna koncepcja to Bra daje zdjęcie pokazowe nawet w moim kolorze jest Auto
Mnie osobiście Bra zawsze sie podobała nadaje masywny wygląd z przodu w tym turasie na zdjęciu dobrze wygląda ale słabo naciągnięta lub źle zszyta
Znam kilka osób które miały Bre i trzeba pamiętać żeby ją ściągać ze względu na lakier są bry które maja miękkie podszycie powoduje to niedostawaniu sie pod nią zabrudzeń
Bra niskiej jakości nie ściągana powoduje że lakier się odparza na słońcu a właściwie klar
faktycznie patrze na Twojego turasa i tego przykladowego i lampy wygladaja wiele lepiej z ringami(nawet jak sa wylaczone) niz bez... w dobrym kierunku idziesz
primo89 pisze:faktycznie patrze na Twojego turasa i tego przykladowego i lampy wygladaja wiele lepiej z ringami(nawet jak sa wylaczone) niz bez... w dobrym kierunku idziesz
Dziękuje Ja tez nie jestem fanem ringów ale nawet gdy je założę to bez pod łączenia