Problem z LPG sekw. w E36 316i 1895 cm i 77 kW z 2000 roku

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
k_k-ce
Małopiszący

Post autor: k_k-ce »

Oksy, masz kanał?
Kuti
Przyjaciel klubu

Post autor: Kuti »

tak
k_k-ce
Małopiszący

Post autor: k_k-ce »

Witam, po długiej przerwie - więc tak.

Usterka była spowodowana starymi filtrami - zapłaciłem 120 zł,
kondensatorem - regeneracja 300 zł i czujnikiem ciśnienia (?) 200 zł.

Ciekaw jestem, co sązicie o tych stawkach - mnie się one wydają trochę zawyżone.

Robił mi to koleś w katowicach na hallera.
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

k_k-ce pisze:Ciekaw jestem, co sązicie o tych stawkach - mnie się one wydają trochę zawyżone.
Niema co jęczeć nad rozlanym mlekiem Kase wylałeś więc nic tylko żyć dalej i oby się nie powtórzyło :wink:

Moim zdaniem zdarł z ciebie :twisted: I będziesz musiał w tym wypadku tam wrócić i się targować :mrgreen: JOK !!!
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
storm
Zaawansowany forumowicz

Post autor: storm »

Kuti pisze:Aha. Zależy jaką tam masz założoną, ale od 230 zł do 600zł (zalezy jaka)
W takim razie przyjadę do Ciebie MEDy wymienić, całą listwę na 4 gary ;) Chyba,że wolisz na 6 :D nie wspomnę o BRC czy Keichin :D
k_k-ce pisze:Witam, po długiej przerwie - więc tak.

Usterka była spowodowana starymi filtrami - zapłaciłem 120 zł,
kondensatorem - regeneracja 300 zł i czujnikiem ciśnienia (?) 200 zł.

Ciekaw jestem, co sązicie o tych stawkach - mnie się one wydają trochę zawyżone.

Robił mi to koleś w katowicach na hallera.
Jeśli jest tak,że nie poprawiło to nic, pozostaje Ci jechać i wytłumaczyć gazownikowi,że mimo jego zabiegów nie odniosło to poprawy. Wg mnie nie powinien Ci odmówić. Zapłaciłeś za usługę, która miała przynieść efekt.
co do warsztatu to sam u niego zakładałem 2 instalacje i nie mogę narzekać.
Jeśli chodzi o filtry to każdy warsztat ma swoje ceny. Co do czujnika ciśnienia to cena średnia wg mnie. Są tańsze i droższe ;]

GERMAN pisze:
k_k-ce pisze:Ciekaw jestem, co sązicie o tych stawkach - mnie się one wydają trochę zawyżone.
Niema co jęczeć nad rozlanym mlekiem Kase wylałeś więc nic tylko żyć dalej i oby się nie powtórzyło :wink:

Moim zdaniem zdarł z ciebie :twisted: I będziesz musiał w tym wypadku tam wrócić i się targować :mrgreen: JOK !!!
Skoro uważasz,że zdarł to napisz proszę ile powinien zedrzeć??
Do zobaczenia na drodze [you]
ODPOWIEDZ