Są mega naciągnięte żeby 10J weszłoM E R O pisze:Co sie stalo z tymi nadkolami z tylu?
[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Nadkola będą nowe ,a potem będe jechał na rolowanieM E R O pisze:Co sie stalo z tymi nadkolami z tylu?
10j Może wchodzi bezproblemowo ,ale z tym ET to by strasznie wystawałoM E R O pisze:10j to wchodzi bezproblemowo, moze trzeba bylo z opona pokombinowac ?Tomek pisze:Są mega naciągnięte żeby 10J weszłoM E R O pisze:Co sie stalo z tymi nadkolami z tylu?
Szkoda tych nadkoli
oponki na przyszły sezon będą inne 225/35
Trochę się nie zgodzę bo nadkola były ruszane już dużo wcześniej ponad rok temu ,pod felgi RH,było robione na szybko by tamte koło się zmieściło ,a że już nadkola były ruszone ,to juz mi nie zależało by je zrobic na ostromrcin86 pisze:Ja jemu mówiłem "Sąsiad Qr.... nie ruszaj nadkoli i kupuj cambery a będzie grubo, tłusto i elegancko", a na następny dzień na gg dostaje wiadomość "Sąsiad! Słuchaj wypchnąłem nadkola na maxa" i uwierzcie mi jak mnie serce zabolało jak to przeczytałem
Się założy i będzie jak będziemrcin86 pisze:to teraz weź załóż zimówki xDSą mega naciągnięte żeby 10J weszło
Tak jak pisze po wyżej Nadkola będą nowe
Miało byc na wesołoGłodek pisze:mrcin86 napisał/a:
Ja jemu mówiłem "Sąsiad Qr.... nie ruszaj nadkoli i kupuj cambery a będzie grubo, tłusto i elegancko", a na następny dzień na gg dostaje wiadomość "Sąsiad! Słuchaj wypchnąłem nadkola na maxa" i uwierzcie mi jak mnie serce zabolało jak to przeczytałem
Trochę się nie zgodzę bo nadkola były ruszane już dużo wcześniej ponad rok temu ,pod felgi RH,było robione na szybko by tamte koło się zmieściło ,a że już nadkola były ruszone ,to juz mi nie zależało by je zrobic na ostro
Dzisiaj byłem z dzieckiem na spacerze i na potkaliśmy na naszej drodze takie o to autko
miłośc do samochodów to nie tylko ja mam ,córki mi powiedziała że mi kupi taką tylko Bmke
Dzwięk silnika nie samowity ,muzyka dla uszu
Felga 20cali ,tarcza hamulcowa to chyba srednicy mojego letniego koła hehe 17cali
miłośc do samochodów to nie tylko ja mam ,córki mi powiedziała że mi kupi taką tylko Bmke
Dzwięk silnika nie samowity ,muzyka dla uszu
Felga 20cali ,tarcza hamulcowa to chyba srednicy mojego letniego koła hehe 17cali
- michal87sc
- Zaawansowany forumowicz
Dzisiaj rano za uwarzyłem że mam pękniętą przednią szyba ,nawet nie wiem gdzie co i jak
nie uśmiechało mi sie wymienic ,ale cóż jak trzeba to trzeba ,
rano szybki tel do fachowców ,i na 10:00 już u nich byłem ,auto zostawione i na spacer sie wybrałem Castorama/Careffoure
13;00 tel samochód do odebrania
i jest stoi po domem juz
Brak naklejki klubowej ,przez jej brak zdaleka nie poznałem że to moje auto
nie uśmiechało mi sie wymienic ,ale cóż jak trzeba to trzeba ,
rano szybki tel do fachowców ,i na 10:00 już u nich byłem ,auto zostawione i na spacer sie wybrałem Castorama/Careffoure
13;00 tel samochód do odebrania
i jest stoi po domem juz
Brak naklejki klubowej ,przez jej brak zdaleka nie poznałem że to moje auto