Witam mam problem (tak mi sie wydaje z pływakiem czy moze sie gdzies zaczepic w baku bo caly czas pokazuje ze bak jest pusty wskazowka nawet nie drgnie czy ktos mial moze podobny problem i sobie z nim poradzil czy to moze byc wina elektryki.
Z gory dziekuje za info
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Kuki czemu nic nie mówisz... Sporo poświęciłem czasu na ogarnięcie tego u siebie po wymianie pompy paliwa. Umówmy się w któryś dzień to Ci popatrzę do tego, a może akurat moja wiedza się na coś przyda Mam elementy pływaka na podmianę tak, że coś pokombinujemy.
Ja miałem podobny problem w e36 ,miałem pół baku a pokazywał rezerwę ,długo się z tym męczyłem bo nie wiedziałem co jest ,gołym okiem nie dało sie zdiagnozowac ,kupiłem miernik i mierzyłem ,okazało sie przetarta scieszka elektyczna pływaka od strony pompy w górnym punkcie ,wyciągnołem i wsadziłem z powrotem plywak było dobrze ,ale gdy tylko ruszyłem autem odrazu zapalała sie rezerwa ,może u ciebie jest podobnie