Problem z pływakiem

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Problem z pływakiem

Post autor: Kuki »

Witam mam problem (tak mi sie wydaje :)) z pływakiem czy moze sie gdzies zaczepic w baku bo caly czas pokazuje ze bak jest pusty wskazowka nawet nie drgnie czy ktos mial moze podobny problem i sobie z nim poradzil czy to moze byc wina elektryki.
Z gory dziekuje za info
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Zaloz inny licznik.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Kuki czemu nic nie mówisz... Sporo poświęciłem czasu na ogarnięcie tego u siebie po wymianie pompy paliwa. Umówmy się w któryś dzień to Ci popatrzę do tego, a może akurat moja wiedza się na coś przyda :) Mam elementy pływaka na podmianę tak, że coś pokombinujemy.
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

nie mowie bo dopiero od dwoch dni mi sie tak dzieje mozemy jutro tylko o ktorej ci pasuje
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

Obrazek
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Dzwoń po 15:00 umówimy się wtedy u mnie pod blokiem, pod balkonami. Zamów pogodę na jutro co by nie padało :)
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

Ja miałem podobny problem w e36 ,miałem pół baku a pokazywał rezerwę ,długo się z tym męczyłem bo nie wiedziałem co jest ,gołym okiem nie dało sie zdiagnozowac ,kupiłem miernik i mierzyłem ,okazało sie przetarta scieszka elektyczna pływaka od strony pompy w górnym punkcie ,wyciągnołem i wsadziłem z powrotem plywak było dobrze ,ale gdy tylko ruszyłem autem odrazu zapalała sie rezerwa ,może u ciebie jest podobnie
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

wszystko sprwdzimy daniel sorka ze dzisiaj nie dzwonilem sprawa mi wypadla a pozniej to mi juz z glowy wylecialo

Obrazek
ODPOWIEDZ