[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
-
- Małopiszący
Jak zwykle wszystkim dzięki za aprobate
Lusterka od wczoraj są na pokładzie
A tu foto jak to plus-minus wygląda z mojej perspektywy:
Do następnego
Lusterka od wczoraj są na pokładzie
Co do widoczności też miałem obawy. Ale jak porównałem rozmiar szkła w zwykłych z obecnymi lusterkami to różnica jest niewielka! Szkła z lusterek ///M są sprytnie "przyciętę'' i gdy je dobrze pod siebie ustawisz to najważniejsze obszary za autem są doskonale widoczne. Powiem krótko: Widoczność w nich jest wystarczająca i teraz się dziwie ,że tak długo zwlekałem z ich zakupem bo są po prostu śliczne.Benny pisze:Jak już odbierzesz, to powiedz czy jesteś zadowolony z lusterek. Jestem ciekaw, czy Tobie przypasują
A tu foto jak to plus-minus wygląda z mojej perspektywy:
Do następnego
Ostatnio zmieniony 2014-02-23, 20:37 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No dzieki KamilkuKOWAL pisze:nononon, pięknie.
Gratulacje wyboru
Ty powiedz co z halo BH? Obiecałeś zdjęcia i nic ??
Ostatnio zmieniony 2014-02-23, 20:41 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dzięks DzidekDzidek pisze:Godnie sie prezentuje
Hej ludziska Czasu ciągle brak ale udało się mi wymienić wieszaki tłumika plus obciąć ori końcówki wydechu i wstępnie spasować nowe. Na zdjęciach dopiero przymiarka. Na moje oko są jeszcze za długie . Co o tym myślicie ?
KOWAL pisze:no wg mnie tak z centymetr obie można byłoby przykrócić
Rurki są już skrócone i ogolnie przygotowane do wymiany.. Trzeba tylko przyspawać a przy tej okazji wymienie też to:Dla mnie sa ok Ta dłużasza powinna konczyć się tak jak dyfuzor i tez tak jest
Na pokład wpadły też te głośniczki które są prezentem urodzinowym od żony i od szwagra. Dziękuje bardzo wam kochani, super grają
Nie fart chciał ,że padła mi stacyjka, zdjęcie się gdzieś zagubiło ale wszystko zostło wymienione na używane ''nowe'' Wymieniłem wszystko czyli stacyjkę, obie klamki oraz wkładkę klapy. Oj było przy tym roboty Przynajmniej od teraz mam trzy sprawne klucze Nikt nie przewidział ,że dokonam jeszcze jednego zakupu zwiazanego z powyższym tematem i musiałem końcem końców robotę tę cześciowo
powtórzyć ale to już była sama przyjemność.. ale o tym trochę pózniej
A teraz o powrocie letniego setupu. Specialnie dla M E R A przymiarka s32 w 9 calach na przód:
Ale mimo tego wszystko zostało po staremu. Tu ostatnie foty z trumną na dachu, zdejmuję ponieważ moja córka przesiadła się do spacerówki i nie potrzebuję na codzien tyle miejsca:
A teraz zagadka:
Na tym zdjeciu widać ,że coś się zmieniło? Kto zgadnie co ?